Zsolt Csergo Jr. este fiul Nicoletei Luciu si al lui Zsolt Csergo (poze)

Zsolt Csergo Jr. a fost botezat în religia catolica, care a permis alegerea a mai multor parinti spirituali, astfel ca bebelusul a avut trei perechi de naşi: Ruxandra si Ion Ion din partea Nicoletei Luciu şi doi prieteni foarte buni de-ai lui Zsolt, Vorzsak Karoly si Vorzsak Tunde din Suedia, precum si Peter Szabolcs si Peter Kriszta din USA.

La botezul care a fost transmis in direct ACASA, in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, au venit foarte multi colegi de pe platourile de filmare din Buftea, printre care se numara Adela Popescu si iubitul ei Marius Kalmar, Cabral si Andreea Patrascu, Denis Stefan si sotia lui, Iuliana, Bogdan Albulescu si Alina Grigore, Diana Dumitrescu si logodnicul ei Ducu Ion, Gheorghe Dinica, Vladimir Gaitan, Gheorghe Visu, Geo Dobre, Carmen Tanase, Florina Cercel, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Steliana Balacianu, Adriana Nicolae si multi altii. Cu totii au fost asteptati la intrarea in biserica de fanii care isi doreau cu ardoare autografe si fotografii cu ei.

La restaurant, invitatii au fost intampinati cu specialitati unguresti, adevarate delicatese culinare: rata de casa fripta, ficat de gasca la gratar, crochete de castane sau sunca de cerb afumata cu pepene galben, momentul cel mai important fiind bineinteles cel al tortului de martipan. Pe muzica formatiei Juke Box, ei au sarbatorit si au dansat pana in zori, transformand acest botez intr-unul de neuitat, in botezul anului 2009.
via acasa.ro
zsolt-csergo-jr-este-fiul-nicoletei-luciu
zsolt-csergo-jr-este-fiul-nicoletei-luciu2
Zsolt Csergo Jr. impreuna cu parintii lui.

You may also like...

1 Response

  1. madalina trion says:

    o raza de soare a aparut in viata voastra multa sanatate si fericire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *