Zodia sau cum angajezi omul potrivit la locul potrivit

Neavand ce faci azi, m-am dat si eu pe net si am gasit un articol haios pe site la James Crissilv. Sper sa va placa si voua, pe mine m-a amuzat teribil. Mai sunt si alte chestii haioase pe blogul lui James … puteti da un ochi APASAND AICI

CUM SA ANGAJEZI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT

Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.

Sunt trimisi 2 – 3 candidati in camera si se inchide usa.

Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.

Daca au numarat caramizile – Sunt buni la departamentul Contabilitate.

Daca le renumara – La Audit.

Daca au facut un haos total – caramizi peste tot – inginerie.

Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie – Planificare

Daca arunca unul in altul cu caramizi – operatii.

Daca dorm – Receptie.

Daca au spart caramizile in bucati – Tehnologia informatiei.

Daca stau de pomana – Resurse umane

Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc – Vanzari

Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva – Marketing.

Daca se uita pe fereastra – Planificare strategica

Si ultimii, dar nu cei din urma:

Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse – Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.

Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta îmbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc! Maine am sa-ti scriu o poezie, o sa-ti fac un tablou, iar mai pe seara te rog sa ma ajuti sa agat ceva ca nu pot sa dorm singur. Iarta-ma!

Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sa îmi dai si mie rabdare… si poti sa faci asta chiar acum? Dar da-mi rabdarea acum ca nu pot sa mai astept, deja au trecut doua minute de cand te rog.

Taur: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa accept schimbarea, dar nu prea repede… Oare de ce perdeaua e spre dreapta? Doamne, te rog ma asteapta ca-mi sta perdeaua pe creieri.

Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu? Cand imi raspunzi?  De ce nu-mi raspunzi?

Rac: Doamneeee Dumnezeuleeeeee !!! Unde oi fi pus biblia?

Leu: Ce-i, mai? Cine o mai fi si asta de se roaga nebunii astia la el?Sunt prea stresat ca sa ma mai gandesc si la asta. Nu am timp,

Fecioara: Doamne Dumnezeule, te rog sa ne faci perfecti, dar sa nu o dai în bara asa cum ai facut ultima oara… Te rog sa-ti iei si notite.

Balanta: Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine? Hmmmm ia sa ma duc sa vorbesc si cu Sf. Maria ca trebuie dat jos asta de pe tron, cat sa mai fie Dumnezeu, ii ajunge cat a fost, eu is mai prost? Omul isi face singur soarta.

Scorpion: Doamne Dumnezeule, iarta-ne datoriile asa cum si noi iertam datornicilor nostri, chiar daca nemernicii nu prea o merita! Sa stii ca atunci cand oi ajunge la tine nu am sa protejez pe nimeni, o sa iau toti sfintii la rand si o sa le spun verde-n fata ce ma doare.

Sagetator: Doamne Dumnezeule, ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori, ajuta-ma sa nu mai exagerez atât! Fara comunicare! Nu as putea sa-ti trimit un mail ?

Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am învatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva! Tare-mi place mapa, ia-mi Doamne sapa si da-o altcuiva.

Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol! Sunt blonde in paradis?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *