Cum sa folosesti Yahoo! Messenger de la munca

Meebo este program de mesagerie instant bazat web care suportă mai multe servicii de chat, inclusiv Yahoo! Messenger,. NET Messenger Service, Google Talk, AIM, ICQ, MySpaceIM, Facebook Chat şi Jabber şi se bazează pe liber şi opensource, folosind la baza biblioteca libpurple, folosita de altfel si de pidgin. Meebo este de asemenea un client nativ conceput special pentru iPhone şi Google Android dar si alte telefoane mobile capabile de functii web decente.

yahoo-messenger-download

Ceea ce e fantastic la Meebo este posibilitatea de a folosi servicii de mesagerie concomitent, dar mai ales de a scapa de consumul excesiv de memorie pe care il aduce clientul oficial de Yahoo Messenger si simultan de a putea vorbi pe “messenger” in spatele unui firewall sau chiar a unui proxy transparent. Deci daca aveti un admin nazist puteti folosi totusi probabil Meebo cu succes, atata vreme cat puteti accesa o pagina web.
Desi Meebo este prima optiune, datorita interfetei placute si a utilizarii ajax in mod util, mai exista desigur si alte variante de a accesa yahoo messenger, daca meebo a fost filtrat :
Happy chatting.

You may also like...

2 Responses

  1. 1 February 2009

    Anyway, you should do your best ;)…

  2. 22 February 2009

    her pussy lips…

    Big Brother is watching ;)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *