Vanatoare sau sex salbatic (banc super tare)

De ziua lui, Ion primeste o pusca noua de vanatoare. Dornic sa o incerce, pleaca la vanatoare de ursi. Ajuns in padure vede un urs. Pune pusca la ochi, tinteste, trage, ursul cade mort. Ion se apropie de urs, il misca cu piciorul, cand deodata simte o bataie pe umar. Se intoarce si ce vede? Un mare urs brun care ii spune:

– Ioane, Ioane , situatia e nasola. Tocmai l`ai omorat pe varul meu. Acum ai doua optiuni… Ori te sfasii si te omor, ori facem sex salbatic…

Ion sta, se gandeste… Pana la urma:

– Bine mai ursule. Facem sex salbatic.

Dupa ce termina, Ion pleaca mai mult mort decat viu acasa. Sta la reanimare 2 saptamani, dupa care, dornic de razbunare se intoarce in padure. Cauta ursul brun, il gaseste, il omoara si simte pe umar o bataie. Se intoarce, vede un urs grizzly care ii spune:

– Ioane, situatia e nasoala. Ursul brun pe care tocmai l`ai omorat era varul meu. Acum ai doua optiuni… Ori te sfasii si te omor, ori facem sex salbatic…

Ion sta, se gandeste si ii raspunde:

– Bine mai ursule. Facem sex salbatic.

Dupa partida de sex salbatic Ion sta in reanimare 3 luni. Si de data asta isi jura ca se va razbuna.

Se intoarce in padure, cauta ursul grizzly, il omoara si… O alta bataie pe umar. Cand se uita in spate, un urs polar urias care ii spune:

– Ioane, acum intre noi fie vorba… Nu`i asa ca tu nu vii aici pentru vanatoare?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *