Uzzy de la BUG Mafia a fost bagat in spital, in urma unei altercatii dintr-un bar din Timisoara (video)

Uzzy de la BUG Mafia a fost batut:

Articol preluat de pe mediafax.ro:

Solistul formaţiei Bug Mafia, Alin Demeter (Uzzy), este internat la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost bătut de persoane rămase neidentificate, incidentul petrecându-se într-un bar din zona centrală a Timişoarei.

Uzzy petrecea, în noaptea de joi spre vineri, alături de câţiva prieteni, într-un bar din centrul Timişoarei, iar la un moment dat, spre dimineaţă, între grupul cu care se distra solistul şi doi bărbaţi din local ar fi început o ceartă aprinsă, iar în câteva momente bărbaţii s-au luat la bătaie, potrivit martorilor.

În urma altercaţiei au fost răniţi solistul Bug Mafia şi un alt tânăr, iar angajaţii barului au chemat imediat ambulanţa, însă la spital a fost transportat doar Uzzy.

Uzzy a fost internat în Spitalul Municipal, la secţia de chirurgie generală, având capul spart şi un deget de la mână rupt.

“Nu-şi aminteşte absolut nimic, cine l-a agresat, cauzele accidentului. (…) Este lovit la cap, cu multiple vânătăi la cap, cu trei tăieturi, cu multiple vânătăi pe spate şi cu fractură la un deget al mâinii stângi”, a declarat, vineri, medicul Adriana Blagniceanu de la Spitalul Municipal din Timişoara.

Celălalt tânăr rănit în altercaţie, un prieten al lui Uzzy, a refuzat să primească îngrijirile medicale şi a plecat fără să dea vreo declaraţie Poliţiei.

“Două persoane au fost rănite. În momentul în care poliţiştii au venit la faţa locului, una dintre persoane părăsise localul de noapte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus.

Poliţiştii timişoreni îi caută pe agresori.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *