Urari de Pasti

* Sarbatori senine si multa pace in suflet
* Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri… Paste Fericit
* Hristos a Inviat! Adevarat a Inviat
* In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste. Pace, bucurie si “tarie”
* In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!
* Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit.
* Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.
* Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
* Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari.
* BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.
* Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul casei si famileie tale.
* Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.
* “Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre.” Sarbatori Fericite!
* Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat.
* Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!
* Dincolo de petreceri, de cadouri… Se afla adevarata semnificatie a Pastelui… Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de Sarbatori si tot anul!
* Cred in prieteni…in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra…
* Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate.
* Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!
* Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !
* Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
* Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!
* de Pasti … te vindeci de invidie, de ura, de orgoliu si devii mai bun, mai intelegator.
* Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese… Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.
* Urez intotdeauna “Hristos a inviat!” persoanelor frumoase si inteligente. Craciun fericit!
* …e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…
* Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
* Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
* Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!
* Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!
* Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
* Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
* Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!
* Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

You may also like...

1 Response

  1. Embiye says:

    Hristos a inviat,Elisa!Nu am mai inartt la tine de ceva timp.Treaba in gradina si copiii imi ocupa foarte mult timp,iar in ultimele zile am fost extrem de trista.Tocmai am aflat de o tragedie petrecuta in familia mea,despre care am vazut o stire si la TV dar nu mi-am dat seama imediat despre cine este vorba cu adevarat.Posibil ca si tu sa fi vazut stirea despre adolescenta de 17 ani din Dorohoi incendiata si injunghiata de un nemernic.Era nepoata mea,de la o verisoara care mi-a fost ca o sora in copilaria petrecuta la bunici.Inca nu reusesc sa ma adun.Orice as face gandul imi este tot acolo.Sper ca tu esti bine.Vad ca nu ai mai scris de cateva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *