Un suporter beat s-a luat la harta cu agentii de paza, la meciul dintre Rapid si CFR Cluj

Scandal in fata stadionului Giulesti din Capitala. Un suporter al Rapidului a incercat sa intre la meciul echipei favorite cu CFR Cluj, folosindu-si fetita de sase ani pe post de bilet.
Agentii de paza nu au fost induplecati, insa – in cele din urma – acestia au fost nevoiti sa apeleze la ajutorul jandarmilor pentru a-l calma pe barbat.
AMBIANTA (suporterul in multime)
AMBIANTA: “- Dar nu va e rusine ce faceti? – Vreau acasa!”
AMBIANTA: “- Am baut doua beri, care-i problema? Daca beau, nu mai vin pe stadion? – Nu aveti voie cu alcool pe station. – Bine.”
Scandalul a inceput inca de la intrarea pe stadion. Agentii de paza l-au oprit pe suporter, pentru ca nu avea bilet de intrare si in plus mai era beat.
AMBIANTA: “Cu ocazia meciului eu vreau bilet! Va dau bani sa imi luati bilet. (…) astept pe domnul Copos, stau aici.”
SINCRON MARIUS MILITARU, purtator de cuvant Jandarmeria Capitalei: “Şi-a folosit propriul copil drept pavaza, a fost o situatie destul de emotionala, a trebuit sa intervenim si sa incredintam copilul mamei.”
Barbatul a fost condus in cele din urma la Sectia 20 de Politie si s-a ales cu dosar penal. Jandarmii spun ca, in ultima vreme, tot mai multi suporteri aflati pe lista neagra pentru scandalurile pe care le-au produs la diverse meciuri folosesc aceasta metoda. Acestia vin la stadion insotiti de copii, pentru a indupleca fortele de ordine sa-i lase sa intre. (sursa:Newsin)

Un suporter beat s-a luat la harţă cu agenţii de pază, la meciul dintre Rapid şi CFR Cluj

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *