Un avion s-a prabusit in raul Hudson din New York (inclusiv video)

Un avion de tip Airbus 320 al companiei US Airways s-a prabusit joi dupa-amiaza in raul Hudson, din New York, dupa ce ar fi lovit un stol de pasari, relateaza Los Angeles Times, in editia electronica.

Cursa 1549 se indrepta spre Charlotte, North Carolina, avand la bord 164 de pasageri si cinci membri ai echipajului. Oficialii ancheteaza informatiile conform carora avionul a pierdut putere după ce a lovit un stol de pasari, la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul LaGuardia.

Potrivit New York Daily News, este vorba despre un veteran al US Air Force, care locuieste in apropiere de San Francisco (California), cu numele de Chesley B. Sullenberger al III-lea. “Eroul din Hudson – pilotul salveaza 154 de persoane”, titra joi publicatia pe site-ul oficial.

Sullenberger este specialist in securitate aeriana si conduce societatea de consultanta “Safety Reliability Methods, Inc”, potrivit site-ului oficial al organizatiei.
Potrivit CV-ului sau, acesta dispune de competente privind A320, Boeing 737, McDonnell-Douglas DC-9/MD-80 si Learjet. El are la activ 19.000 de ore de zbor in 40 de ani de activitate.

Un avion s-a prabusit in raul Hudson din New York

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *