Twitter poate avea un nou proprietar: Google

Compania Google se afla in negocieri cu Twitter, urmand sa plateasca bani, actiuni sau o combinatie din cele doua, pentru achizitionarea serviciului de micro-blogging.

Cele doua companii ar colabora si pentru realizarea unui motor de cautare Google in timp real, potrivit informatiilor aparute pe TechCrunch, anunta Reuters.

Negocierile ar fi intr-un stadiu incipient iar cele doua companii nu au dorit sa comenteze informatiile.

Twitter permite bloggerilor sa trimita texte scurte persoanelor care se afla in lista lor de prieteni de pe reteaua sociala cu noutati privind viata personala, evenimentele la care au participat sau evenimente mondene.

Twitter este utilizat chiar si de de Al Jazeera pe perioada summit-ului G20 pentru a oferi informatii legate de intalnirea sefilor de stat.

O serie de corespondenti aflati la eveniment transmit in timp real scurte texte pe canalul special creat, ce poate fi accesat de pe pagina Al Jazeera.

Twitter a inregistrat in ultima perioada o crestere spectaculoasa in popularitate in ultima perioada, in ciuda faptului ca nu aduce profituri.

Co-fondatorul Twitter, Biz Stone, a declarat in martie ca este posibil un parteneriat cu alte companii inclusiv cu Google, insa nu este luata in calcul vanzarea.

sursa ziare.com

You may also like...

2 Responses

  1. Cojo says:

    Interesanta achizitie…sa vedem daca se va finaliza.

  2. ce-i aia twitter? just kidding! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *