Tunsori EMO 2009 – Poze tunsori fete si baieti EMO 2009

Moda EMO 2009, tunsori – Poze tunsori fete si baieti EMO 2009
moda_2009_tunsori_emo_blonda-200x300
Multi adolescenti si adulti tineri au ales sa adopte asa-numitul stil “emo”. Aceasta include un stil distinctiv de imbracaminte, machiaj, accesorizare si, bineinteles, si de par. Avand in vedere ca obiectivul celor emo este de a-si exprima o anume individualitate, exista o diversitate de moduri de a te purta in stil emo.

Nu se schimba in mod esential modelul tunsorilor Emo in 2009, fata de cel al anului 2008, cu singura exceptie ca se poarta parul ceva mai scurt, dar ramane si cel lung in mare voga. Pentru parul lung, singurul amendament este ca pentru temperaturi ridicate, purtarea acestuia devine cam neplacuta. Oricum, ca tendinta pentru anul 2009, pentru fete, este parul ceva mai scurt. Fetele alegand in special parul lung pentru ca doresc sa-si pastreze caracterul lor de feminitate. Cu toate acestea, exista fete emo, care pot fi sexy si expresive in ciuda faptului ca sunt tunse scurt. Ideea de baza este cand alegeti o tunsoare scurta emo, sa o faceti in taieturi asimetrice.
moda_2009_tunsori_emo_baieti_12-150x150
Ca si culori se merge negru dar si pe culori luminoase pentru vara, pentru a adauga un plus de distractie si de punk. Fata de anul trecut, se sugereaza baietilor sa se aventureze si ei sa foloseasca diverse culori si diverse suvite.

Tunsorile in straturi, specifice emo, sunt in tendinte pentru toata lumea anul acesta. Marii hair-stilisti s-au lasat inspirati de moda emo pentru sugestiile de tunsori 2009. Aceste tunsori in straturi ofera o nota de stil si dau posibilitatea de aranjare in mai multe moduri.
Tunsorile Emo dupa cum se stie au avut ca baza de inspiratie tunsorile japoneze, iar tineretul le-a transformat intr-o cultura, care merge dincolo de impunerea sociala.

EMO tind din ce in ce mai mult a se compara cu parul celor din moda punk a anilor 80. De obicei, aceste influente merg pe tunsorile in franjuri, si asimetrice care ascund ochii, ca principala caracteristica. Cu cat sunt mai multe straturi in tunsoare cu atat se creaza mai mult volum coafurii.

Avem mai jos cateva exemple de tunsori emo pe care le puteti copia si in plus si cateva sugestii de culori pentru par, pe care le puteti copia pentru urmatorul sezon. Se poarta culorile fucsie si galbenul deschis, cu nuante de maro si blond, sau parul castaniu cu suvite cenusii blonde. Pentru tunsorile cazute pe ochi, culoarea rosie sau mov, da o imagine gotica si mai intensa.(sursa suntfata.info)

Poze cu tunsori EMO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *