Trafic.ro nu mai este gratuit (dar e si nesimtit)

Dupa ce aia de la Vitan Mall, au introdus taxa pentru parcare, TRAFIC.ro s-a gandit si el sa-si rotunjeasca veniturile introducand taxa de listare in clasament.
Dupa ce ofera niste statistici incomplete si “se zvoneste” ca mai vinde si informatii confidentiale celor de la Activesoft (este vorba de termeni de cautare), mai vor acuma sa ceara si 10euro/an per domeniu.

Multi isi inscriau situl in clasamentul de la Trafic pentru a arata pontetialilor cumparatori de publicitate diverse elemente : vizitatori unici, afisari, e constant ori nu, etc. Este stupid! Cred in nici o tara nu exista asa ceva (situri gen Trafic.ro), dar se pare ca ar fi un “must have” in randul celor care vand publicitate.

Asa cum multi nu isi permit sa plateasca 2.000 Ron la SATI sau 10eur la Trafic vor emigra catre siturile gratuite gen statistici.ro

De ce? Sunt statisticile Trafic.ro atat de valoroase?
Nuuuuuuuuuu….ba mai mult sunt imcompleta si limitate!!!!
Pentru adminul de situri exista instrumente mult mai puternice decat statisticile de la Trafic.ro, de exemplu: Google Analytics.
Eu unul, nu voi accepta sa dau 10euro doar ca sa-mi arate cati vizitatori unici intra pe zi sau ce loc a intr-un clasament oarecare (pentru ca nu sunt toate siturile listate), asta o poate face statistici.ro pe gratis.

Poate unii nu inteleg despre ce e vorba, dar sper cu urmatoarea poveste sa ma fac mai bine inteles. Trafic.ro a facut ceva de genul:
Avem o pasarela de 10ani in Otopeni. Timp de 10 tu te-ai dus la serviciu trecand pe pasarela aia. Azi vin unu care se pune la capatul ei si cere o taxa. Tu intrebi PT CE IMI CERI ACEASTA TAXA? AI FACUT CEVA? AI IMBUNATATIT ACEASTA PASARELA?
Raspuns: NU
Dar la 10m e alta pasarela…. si nu e nimeni acolo….. si e libera…. si nu o pazeste nimeni… CE FACI? DAI TAXA SAU MAI MERGI 10Metri?

Asta a facut trafic.ro in viziunea mea.

You may also like...

1 Response

  1. rodica says:

    Ai dreptate. Mie niciodata nu-mi corespund statisticile de la Traffic cu cele de la Google Analytics. In plus in ultima vreme imi dau statisticile din urma cu cateva ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *