Topul celor mai cautate cuvinte pe Internet, vandute de un bulgar

Nikola Raykov are 27 de ani si este autor, producator de film si web designer. Viseaza sa-si regizeze primul film, pe baza unui scenariu propriu, si a gasit o cale neobisnuita de a-si indeplini visul.

Nikola a intocmit lista celor “1000 cele mai importante cuvinte pe web” si le vinde celor interesati prin intermediul unui website. Artistul bulgar a fost premiat pentru cateva dintre povestirile sale si a regizat pana acum cateva reclame si documentare. In plus, impreuna cu sotia, are o mica companie de web design, informeaza PR Web.

Scenariul lui, intitulat “ENTER”, spune povestea unui tanar disperat care se trezeste prins intr-un labirint bizar, cu amnezie, si se hotaraste sa dezlege puzzle-ul si sa gaseasca iesirea. Pentru asta, trebuie sa joace pe baza regulilor ilogice care domina acest spatiu.

Pentru a strange bani sa-si puna in practica visul de a transpune pe pelicula scenariul, Nikola a lansat site-ul 1000wordsforsale.com. Acesta porneste de la premisa ca cele mai importante cuvinte online sunt cele mai cautate, deci cei care lucreaza in publicitate ar da bani grei sa intre in posesia lor.

Daca cineva este dispus sa plateasca 100 de dolari pentru un cuvant anume, atunci acesta va fi legat direct de website-ul sau pentru o perioada de 10 ani, ceea ce ii va aduce, potential, foarte mult trafic.

“La pretul de 10 dolari pe an ar putea fi cea mai eficienta si mai ieftina publicitate pe care ti-ai facut-o vreodata ” explica Nikola Raykov.
Sursa: Ziare.com
Autor: Ana Ilie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *