Tipuri de orgasme. Orgasmele lungi si dese, cheia marilor succese!

Studiile efectuate pana acum arata ca 28% dintre femei ating rar sau niciodata orgasmul si multe se rezuma la a-l simula.

Psihologul Lisa Turner sustine ca un orgasm poate sa mareasca in mod considerabil energia, imbogateste viata sexuala a unei femei si ajuta si la concentrare. In plus, femeile care ajung la orgasm in mod repetat au cele mai multe sanse sa aiba o cariera de success.

Lisa, care preda lectii de sex in Marea Britanie, sustine ca exista patru tipuri de orgasme:

1. Orgasmul clitoridian

Daca in trecut acest tip de orgasm nu era recunoscut de sexologi, acum majoritatea admit existenta lui, insa sustin ca nu se compara cu celalate tipuri.

2. Orgasmul vaginal

Acest tip de orgasm implica faimosul punct ā€œGā€ si alte cateva zone foarte sensibile din interiorul vaginului. Este foarte intens atat din punct de vedere fizic ,cat si psihic, si te va umple de energie!

3. Orgasmul multiplu

Ei bine, nu prea poate fi explicat in cuvinte! Va trebui sa-ti dai silinta. Te va consuma de energie, dar te vei trezi proaspata ca o floricica.

4. Orgasmul total

Foarte greu de obtinut, spune Lisa Turner. Insa cu un pic de exercitiu, oricine, inclusiv barbatii, pot ajunge sa-l atinga. Acest tip de orgasm, spune Turner, poate dura de la cateva minute la jumatate de ora!!!

You may also like...

2 Responses

  1. deci e mai bine sa fii barbat

  2. admin says:

    se pare ca da šŸ™‚

    ma simt norocos šŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *