Teparii de la EMAG.ro (Entitatea Miscarii AntiGoriliene) au scos cel mai tare viral posibil (macar atat)

Dupa tepele primite de mine de la Emag cu niste comenzi amestecate platite (nerecuperandu-mi banii niste acum..dupa 3luni) si apoi cu ProfitShare (daca faceti figuri va dau cu facturile in cap.. nesimtitilor)., baietii au scos cel mai bun viral vazut de mine anul acesta.
Ideea a plecat de la filmele celebre cu Lorin Fotuna (vezi aici link video) …. si ce a iesit??? Ceva monstru 🙂
Hai sa va iau cu inceputul:
leonida_bucium
El este Leonida Silvestru Bucium, prezentatorul . Este nascut la 11 septembrie 1949, in Bucium, jud. Hunedoara, membru al Organizatiei Internationale de Ezoterism Aplicat si luptator activ pentru constientizarea oamenilor asupra pericolelor confruntarilor civilizationale.

Ne prezinta o problema destul de grava:

ULTIMA ORA!!!
14 decembrie, 2009 – 1:55 pm

O fotografie incredibila ne-a fost trimisa acum cateva minute de catre unul din reporterii nostri infiltrati in structurile serpiliene. Fotograful nostru a reusit sa patrunda sub acoperire in laboratoarele secrete ale Entitatii Miscarii AntiGoriliene (E.M.A.G.), unde un numar impresionant de tehnologii invazionale erau deja produse. In imagine aveti o imagine surprinsa cu dispozitivul Alienware (n.r. “Razboi Extraterestru”), ale carui componente sunt atat de instabile imediat dupa productie incat necesita mentinerea intregii tehnologii sub lanturi.

Miscarea Spirituala “Renasterea Getica” a avertizat din timp asupra pericolelor iminente ale unei invazii extraterestre, care ar urma sa aiba loc pe 1 ianuarie 2010. Iata ca acum avem si dovezi! Suntem in al 12-lea ceas!

in-lanturi

Nu intrati pe site-ul www.emag.ro (Entitatea Miscarii AntiGoriliene) – Interfata Animatoare Serpiliana (IAS)

as

Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Serpilienii comploteaza pentru ca pamantul sa nu beneficieze de efectul de poarta stelara! Serpilienii vor sa impuna valorile lor!

De revelion vor ca competitia directa civilizationala sa inceteze si pentru asta vor lansa un atac direct asupra planetei terra.

Se vorbeste foarte mult despre nave cosmice care sunt grupate asupra pamantului. Un extraterestru este pregatit de marea conspiratie pentru a fi debarcat printre noi cu ajutorul site-ului emag.ro!

Noi, miscarea civica goriliana stationata in bazele de tratament balnear facem maximum posibil pentru a-i opri! Incercam sa avertizam cati mai multi gorileni de buna credinta sa nu intre pe emag.ro!

Dar de data asta, balaurienii si serpilienii au ajuns prea departe! Prin structurile lor conspirative care functioneaza inchis vor sa foloseasca tehnologia pentru a infiltra un extraterestru printre noi!

Nu intrati pe site-ul e-mag! Repet: Nu intrati pe site-ul e-mag.ro! Si, sub nicio forma, daca intrati, sa nu participati la promotie!
Atentie!

interfata animatoare serpiliana de pe www.emag.ro

Avangarda agresorilor extraterestrii in lumea fizica a planetei terra a ajuns prea departe! Fortele combatante ezoterice a Comunitatilor de Civilizatii Virtuale dizidente, devenite neloialiste si agresoare civilizational, vor ca dumneavoastra sa intrati pe emag.ro si sa castigati un laptop avansat tehnologic, prin care civilizatiile extraterestere se vor infiltra in casele voastre.

Fac apel la toti gorilienii de buna credinta! Nu intrati pe site-ul e-mag! Noi, gorilienii, suntem in pericol!

Si ciresica de pe tort:

You may also like...

1 Response

  1. 21 December 2009

    […] si de ce http://www.youtube.com/watch?v=r08yv…layer_embedded LE: uitati si care a fost vrajeala http://ozi.ro/teparii-de-la-emag-ro-…il-macar-atat/ si http://www.trilulilu.ro/funnyman/f01caf11622b22 __________________ vand aparat foto dslr […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *