Stiati ca … Femei Vs Barbati

Man_vs_Woman
*Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.

*Pentru a putea citi hărţi, trebuie să ai ceea ce se numeşte „abilitate spaţială“, pe care majoritatea bărbaţilor o au dezvoltată şi care este localizată în emisfera dreaptă a creierului. Scopul său este de a ajuta la înţelegerea vitezei şi distanţelor, astfel încât să poată ochi o ţintă în mişcare. În consecinţă, majoritatea bărbaţilor, cam patru din cinci, au abilităţi spaţiale bine definite. La majoritatea femeilor, această abilitate nu este foarte dezvoltată.


*Femeile sunt foarte pricepute în a descoperi oameni care încearcă să le înşele. Bărbaţii nu ar trebui să încerce să-şi controleze gesturile în faţa femeilor, pentru că vor fi prinşi. Dar o femeie poate să-şi mascheze gesturile în faţa unui bărbat şi el nu va şti.

*Femeile rostesc 8.000 – 9.000 de cuvinte pe zi, iar un bărbat obişnuit între 2.000 şi 4.000 de cuvinte pe zi. Deci femeile vorbesc de două-trei ori mai mult decât bărbaţii. Diferenţa se vede la cupluri seara, când se aşează la masă, pentru că, în mod normal, el şi-a terminat cele 4.000 de cuvinte, nu mai are nimc de zis la sfârşitul zilei, dar s-ar putea ca ea să mai aibă de spus vreo 4.000-5.000 de cuvinte.

*In urma unui sondaj facut in SUA de compania Unilever, majoritatea femeilor ar accepta 15 luni de abstinenta pentru o noua garderoba, iar unii barbati ar renunta de tot la sex daca ar scapa de munca.

*Desi cercetatorii au sustinut intotdeauna ca este extrem de greu sa stabilesti cu precizie cand ovulul este eliberat de catre ovar, femeile au marcat instinctiv acest moment alegand o vestimentatie cat mai moderna si stralucitoare. In cel mai fertil moment al lunii, ele isi aleg subconstient fuste cat mai scurte si se fardeaza mult mai accentuat ca de obicei. Cu alte cuvinte, se imbraca ca sa atraga atentia potentialilor masculi asupra lor. Femeile participante la studiu au fost fotografiate in momentul ovulatiei si in afara lui. Fotografiile, in care fetele femeilor erau acoperite, au fost apoi aratate unui grup de barbati, care au fost pusi sa aleaga poza in care fiecare femeie era cea mai atractiva. In 80 la suta din cazuri, aceasta coincidea momentului ovulatiei.

*Inima unei femei bate mai repede decat cea a unui barbat.

You may also like...

2 Responses

  1. Mao says:

    wow,foarte interesant.

  2. da, interesant. dar categoric scrise de un barbat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *