S-a nascut Natalia Chivu!

Incepind de ieri, capitanul echipei nationale, Cristian Chivu este tata. Sotia sa, Adelina, a adus pe lume la clinica „Madonnina“ din Milano, primul copil al cuplului. Nasterea a avut loc la putin timp dupa prinz, atunci cind Adelina si Cristian au putut sa o tina in brate, pentru prima data pe micuta Natalia, cea care a avut la nastere 3,2 kilograme si 49,5 centimetri.
PRIMELE POZE CU EA LE GASITI AICI.
chivu-nunta7
chivu-nunta-1111-rompres
Extrem de fericit, dupa ce a devenit pentru prima data tata, jucatorul lui Inter a declarat ca fetita „este la fel de frumoasa ca si mama sa“.
Clubul Internazionale Milano a postat imediat dupa nastere, un comunicat oficial pe site-ul clubului, prin care isi exprima felicitarile pentru proaspetii parinti: „S-a nascut, astazi, la Milano, la putine minute dupa ora prinzului, Natalia Chivu, primul copil al lui Cristian, fundasul roman de la Inter. Adelina si nou-nascuta sint foarte bine. Felicitari familiei Chivu si un mare sarut pentru Natalia“, scria pe site-ul gruparii milaneze. Natalia va fi botezata de impresarul Victor Becali si sotia acestuia, Manuela, care sint si nasii de cununie ai cuplului Adelina si Cristian Chivu. Cei doi s-au casatorit pe 6 iulie 2008, prilej cu care au anuntat oficial ca in scurt timp urmeaza sa devina parinti.
sursa Monitorul Express

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *