Ramona (sora sotiei lui Columbeanu) agata barbati cu bani prin cluburi … INCLUSIV pe “killeru” Catalin Plapcianu (cel cu Lamborghinul de pe Dorobanti)

Intr-o perioada scurta de timp sora Monicai Columbeanu, Ramona Gabor, a fost surprinsa in preajma a nu mai putin de cinci barbati plini de bani.

Langa milionarul Catalin Plapcianu, Ramona a petrecut un weekend la mare, iar aventura cu Viorel Mocanu, prietenul primarului Radu Mazare, a venit la putin timp, cei doi petrecand impreuna prin cluburi si restaurante, scrie Libertatea.

Pe lista manechinului de numai 20 de ani se poate adauga si juristul Silviu Vaduva. Cei doi s-au afisat pentru prima oara impreuna in Club Bamboo, in luna august, la ziua de nastere a lui Claudiu Patrascu.

Vara si-a continuat-o in preajma unui manager al unui local de pe litoral, Razavan, care a rasfatat-o cu cea mai scumpa sampanie.

De curand Ramona a fost surprinsa sarutandu-se intr-un club din Capitala cu Darius Gheara, nepotul cunoscutului om de afaceri Nicu Gheara.

In timp ce Ramona umbla prin cluburi in preajma mai multor barbati, nici sora sa Monica nu se lasa mai prejos. Aceasta nu renunta la iesirile sale nocturne de la sfarsitul saptamanii.

Vineri seara, doamna Columbeanu s-a distrat din nou alaturi de Diana, dar si cu soferul de care este, mai nou, nedespartita, conform Cancan.

Desi este numai un simplu angajat, Monica pare a se simti bine in preajma tanarului. Astfel, ea nu le mai ia cu ea numai la cumparaturi, la evenimente, ci si la cafenele si in cluburile de noapte. (sursa ziare.com)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *