Prostie crasa sau ironie fina ?

De la piticul am ajuns azi pe lumina sfanta. Si mi-am adus aminte citind si prapadindu-ma de ras de forumul crestin ortodox. Mai ales de urmatorul post, citez :

Asa este. Sf. Xenia te poate ajuta mult daca te rogi si ai credinta. Am trecut si eu de curand printr-o intamplare foarte grea, care mi-a schimbat in mod complet viata. Aceasta este de fapt si povestea converitirii mele. Imi vine foarte greu, dar am sa incerc sa povestesc. Am vazut marti o pereche de blugi la Unirea la 1.800.000. N-aveam bani. M-am chinuit si m-am chinuit, dar pana joi imi pierdusem si ultima urma de speranta. Nu speram sa ma vad vreodata imbracat cu ei. Mi-am adus atunci aminte de preasfanta Xenia, facatoarea de minuni. Mi-am zis: “Daca cineva ma poate ajuta, aceasta e Sf. Xenia. Am stat toata noaptea dinspre joi spre vineri in genunchi si m-am rugat cat am putut de tare preasfintei. Ei bine, ma credeti, nu ma credeti, dorinta mi s-a indeplinit. Sf. Xenia e cea mai mare sfanta. Ieri, pe cand nu ma asteptam, mi-a venit, v-o spun cu lacrimi in ochi, mi-a venit, in sfarsit, salariul. A fost cea mai fericita zi din viata mea. Patruns de duhul credintei, am plecat cu trei ore mai devreme de la serviciu si m-am dus la Unirea. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Xenia mi-am cumparat blugii si am plans in genunchi cu ei in brate, in fata la bijuterii, la parter. Nu voi uita aceasta minune cat timp voi trai. Sf. Xenia va fi in inima si rugaciunile mele pe vecie. Doamne ajuta.

Threadul original aici : http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=646 . Pentru cine nu are rabdare, in esenta daca te rogi la Sfanta Xenia iti vine salariul si o sa ai bani de blugi. Iar asta iti va schimba viata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *