Program de modificat poze – Paint.net

Paint.NET este un program de modificat poze gratis. El oferă o interfaţă intuitivă şi inovatoare de utilizator cu suport pe mai multe straturi, efecte speciale, precum şi o varietate largă de instrumente utile şi puternice. Acest program dispune de o activă şi în creştere comunitate online care oferă ajutor , tutoriale, şi plugin-uri.
paint
Noul Paint.NET v3 are suport pentru MDI (multi-document interface).Noile caracteristici ale acestui program de modificat poze includ: o interfaţă mai bună, o bara de instrumente şi o paletă de culori personalizabila.
Nou pentru versiunea 3.10, este suportul pentru fisierele de tip DirectDraw (DDS) care este popular în dezvoltare jocuri.

You may also like...

3 Responses

 1. Fiind un program gratuit, unele persoane se asteapta ca acesta sa detina doar functii de baza pentru editare insa nu e deloc asa. Intre layere, efecte, filtre si alte unelte, Paint.net pare a fi solutia perfecta pentru majoritatea celor ce cauta o aplicatie robusta, bine structurata si usor de inteles.
  Cat despre utilizarea lui, trebuie sa iti spun ca inca de la prima lansare vei avea impresia ca-l cunosti de foarte multa vreme si ca-i stapanesti functiile in totalitate. Nu te lasa amagit! Paint.net este mai mult decat un simplu program de modificat poze; este pur si simplu o aplicatie pentru stapanirea careia vei avea nevoie de timp, rabdare si atentie

 2. statusuri says:

  Merci d epont, super bun programul 🙂

  danke!

 3. Alina Bratan says:

  Foarte misto, nu stiam de programul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *