Prince of Persia se lanseaza in decembrie

Amintiri:
Primul joc grafic jucat de mine. Stiu ca aveam pe atunci (prin 1995) un 286 smeker la 8Mhz, iar jocul era pe o discheta de 5inchi si umblam cu ea parca ar fi fost ceva de portelan. Cred ca am jucat vreo 2ani jocul acesta, dar nu am reusit sa trec de nivelul 5 🙁

Articol:
Cel mai nou joc din seria Prince of Persia se va lansa pe 2 decembrie 2008. Anuntul a fost facut de catre Ubisoft, producatorul acestui joc.
Jocul Prince of Persia se va lansa simultan in versiunile pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Printr-un comunicat oficial, Ubisoft mai anunta ca tot pe 2 decembrie 2008 se va lansa si jocul Prince of Persia: The Fallen King care va rula pe consola Nintendo DS.

Jocul va deschide un nou capitol in universul Prince of Persia si va avea o grafica proaspata, imbunatatita, de tipul “Illustrative art”, promit producatorii.
Totodata, Ubisoft a anuntat ca jucatorii vor avea parte, in noul Prince of Persia, de un sistem de lupta imbunatatit, Inteligenta Artificiala dinamica si un personaj nou introdus: Elika. (sursa ubisoft)


You may also like...

2 Responses

  1. Prince of Persia is definitely one of the best movies this year.*;”

  2. Share Quotes says:

    Prince of Persia is the best, i really like the lead actor and also the princess, the princess is very pretty ~;”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *