Apr
09
2009

Poze si informatii despre William Levy Gutierrez

Da o nota acestui articol:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (136 votes, average: 9.54 out of 10)

Interpretul lui Larry Irazabal din „Destine furate” si al lui Vasco din „Pasiune” a atras atentia telespectatorilor ACASA inca de la telenovela „Răzbunarea Victoriei”, unde-l interpreta pe Germán.
Dar cine este acest sex simbol?
William Levy Gutierrez este un actor si model de origine cubaneza, considerat unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii latine.William Levy este cel mai mare dintre cei trei fii ai familiei. A parasit Cuba la 15 ani pentru a veni in Miami unde a lucrat la inceput ca gradinar si apoi a devenit model. De la participarea la show-ul” The Island of Temptation”, William a fost permanent ocupat, invatand si lucrand in industria cinematografica. Gutierrez a fost angajat exclusiv la NBC in Los Angeles pentru doi ani dupa care a plecat in Porto Rico pentru a aparea in productii de teatru. In prezent lucreaza pentru Televisa in Mexic la serialul ,”Cuidado con el angel”, primul sau film ca protagonist unde o are ca partenera pe Mayte Peroni.

Inainte de a lucra pentru Televisa, Levy a lucrat in exclusivitate pentru Venevision la producerea telenovelelor “Acorralada”, “Olvidarte jamás” si “Mi Vida Eres Tu”. In 2006 Gutierrez a fost ales de catre revista People-varianta spaniola ca unul dintre cei mai sexy barbati ai momentului.Intrebat daca se considera un barbat frumos spune ca nu stie si ca a auzit de atatea ori povestea asta incat o sa inceapa sa o creada.

»crosslinked«

No Tag
Posturi similare :

30 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Publicitate

camere supraveghere Cosmetice profesionale

Useri Online

Powered by WordPress. Disclaimer: All the photos are not the property of www.ozi.ro.

Add to Technorati Favorites Blog Resources Blogs - BlogCatalog Blog Directory Entertainment Hihera.com website uptime