Poze cu noua Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway va fi echipata cu o motorizare pe benzina de 1,6 litri si 90 CP si cu o motorizare diesel dCi de 70 CP, care beneficiaza si de semnatura Dacia Eco. Pretul primului model va fi de 9.200 euro cu TVA, iar modelul diesel va costa 10.400 de euro, TVA inclus.

Sandero Stepway lateralConsumul afisat in ciclu mixt este de 7,6l/100 km (pentru versiunea pe benzina) si, respectiv, de 5,3l/100 km (pentru versiunea diesel).


Click pe poze pentru a le mari.

Altfel, “peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricatia modelului sunt reciclate, iar 95% din masa totala a vehiculului poate fi reciclata la sfarsitul ciclului de viata”, se arata pe site-ul oficial al companiei Dacia.

Dacia Sandero Stepway, care va avea o garantie de trei ani, in limita a 100.000 de kilometri, are 4,02 metri lungime, o latime de 1,99 metri si o garda la sol de 17 centimetri. Modelul este usor inaltat fata de Sandero si are bare de protectie in fata, spate si lateral modificate. Volumul portbagajului masoara 320 de litri, iar in cazul in care bancheta este rabatata capacitatea de incarcare ajunge la 1.200 de litri.

La capitolul dotari putem mentiona ca masina este echipata cu doua airbag-uri frontale (pentru sofer si pasager), ABS cu repartitor electronic de franare si asistenta la franarea de urgenta (AFU). Sandero Stepway este diponibil cu trei culori metalizate (Gris Platine, Gris Comete si Rosu de Foc – foto).

Romanii o vor putea comanda modelul Dacia Stepway incepand cu 23 iunie. Automobilul va fi produs in Uzinele de la Mioveni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *