Povestea lui Despereaux – film pentru toate varstele

Voi incepe cu cel mai tare argument pentru acest film, vocile din spatele personajelor : Emma Watson/Princess Pea , Dustin Hoffman/Roscuro (voce), Matthew Broderick/ Despereaux (voce), Frank Langella/Inquisitor, Sigourney Weaver/The Narrator (voce),Christopher Lloyd/Hovis (voce),Robbie Coltrane/Gregory (voce).
the_tale_of_despereaux-poze
the_tale_of_despereaux-poze2
Mititel si dotat cu urechi mult mai mari decat ale altor soricei, Despereaux are o curiozitate mult prea mare pentru lumea lui mica. Refuzand sa traiasca in frica, se imprieteneste cu o printesa Pea si invata sa citeasca carti, in loc sa le manance, fiind fascinat de povestile cu cavaleri, dragoni si fecioare incantatoare.

Exilat din Lumea Soriceilor, pentru ca e mai degraba om decat soarece, Despereaux este salvat de Roscuro, un alt proscris, care devine rapid interesat sa asculte si el povestile printesei. Dar cand printesa refuza prietenia cu Roscuro, acesta devine un adevarat sobolan si planuieste impreuna cu tovarasul lui Mig, sa se razbune. Dupa ce Pea este rapita, Despereaux descopera ca el este singurul in masura sa o salveze si ca pana si cel mai mic soricel poate fi la fel de curajos ca si un cavaler in armura stralucitoare.

* Titlu: The Tale of Despereaux – Povestea lui Despereaux
* Producator: Framestore CFC
* Distribuitor (international): Universal Pictures
* Distribuitor (Romania): Ro Image 2000
* Data lansare (SUA): 19 Decembrie 2008
* Data lansare (Romania): 30 Ianuarie 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *