Pitipoanca de Romania. Ce este, cum arata si multe alte informatii

Tanara generatie expusa modelului Irinel-Monicuta, Prigoana-Bahmu si educati de parinti cu ratiunea stersa dupa 40 de ani de comunism, sau plecati in Italia sa faca un banut … ajung sa vaneze banul ushor, la limita decentei si moralitati … asa s-a consacrat noua specie de pitipoance si cocalari.

Lumea pitipoancelor e un rai second-hand cu sclipici. De cand o dezvirgineaza viata si pana cand expira, Pitipoanca viseaza acelasi vis: sa vina Fat-Frumos Cocalaru si s-o rapeasca pe un mertan alb, s-o duca-n palatu lui cu termopane si s-o tina in varfu patului. Pitipoanca e atarnata de mobil, dependenta de chat, innebunita sa-si plimbe fizicu pe Hi5. Pozeaza provocator, mereu cu buzele tuguiate. Se da versata. Spune-i unei pitipoace ca e stearsa; mai bine o injuri de mama! Trage nadejdea s-o remarce vreunul si s-o mute de pe net in pagina 5 sau la meteo.

Sufletu ei siliconat balanseaza intre iubiri si despartiri, soping si club. Pentru Pitipoanca, soarele nu rasare decat la solar. Existenta ei e un continuu bal de la care trebuie sa plece pan’ la coada de bratul cuiva. D-aia-si da cu smac, d-aia-si trage toale de seara si cand o trimite ma-sa dupa paine la colt.

Pe ce se cladeste relatia stransa dintre Pitipoanca si Cocalarul Bazat? Pe potriveala. Pitipoanca trebuie asortata la masina. Tunata si asortata.

Gasesti in Bamboo oricand un Cocalar Original, proaspat distrus de viata, sa-ti povesteasca, la o pastila, cum e: o iei pa perversa, ii pui de toate, o upgradezi de la caroserie la faruri si e de-ajuns sa-ntorci capu, sa nu fii pe faza, ca ti-o si paleste altu. Dac-o parasesti tu, se ataca. Baga texte. Cand ajunge sa ti-l dea pe ala cu: “nu voi uita niciodat cliple de vis pe cre leam petrecut impreuna zi shi nopate plang. teai schimbat mai rau ca vremea a?” e chitita sa se intoarca: pazeste portofelu, ascunde cardurile! Mai bine i-o bagi finut pe-aia cu “beau k sa te uit. ai fost speciala”. Castigi timp.

Sunt doua tipuri de Pitipoance: aia care suspina sa-si implineasca visul, intre inimioare de plus, si aia care si l-a implinit si suspina, bantuind oaierless de la etaj la parter, din piscina in jacuzzi, la trei dimineata, crizata ca Cocalaru (plecat sa traga de fiare) si-a inchis mobilu. De la una la alta e o abis ca de la Zizin la Perier cu lamaie. De Pitipoanca Ajunsa te freci in aeroport, e trasa-n deux-pieces, are companie ei unde manechinuieste niste periculoase mici si, doar cand deschide gura (”Fata, ma duc, fata, la Roma sa semenez contractu cu impresaru…”), abia atunci pricepi de unde vine si cum se leaga. Hai, pa. Sa ai succesuri.
Aspirante sau Ajunse, Pitipoancele au, in spatele tupeului, un extravilan de sfiala si-o necesitate de tandrete pe care le poti pricepe doar citindu-le printre randuri povestea scrisa cu ruj pe oglinzile closetelor de club. ( sursa: Gandul)
Atentie urmatorul videoclip este pe muzica de la Parazitii si este necenzurat.
Dar versurile melodie se potrivesc de minune cu acest fenomen.

Uite Pitipoanca!!!

You may also like...

2 Responses

  1. Pinky says:

    da pitzipoance…. la naiba… cum se deschide geamul acesta? :))

  2. shpytza says:

    mda …. imi pare rau pe unele le cunosc =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *