Pistolarul de langa Palatul Parlamentului a TRAS IN POLITISTI!!! (video)

Asa ceva este IMPOSIBIL! Sa se legifereze dracului ceva cumva. Dar parlamentarii nostri sunt prea preocupati sa-si umple buzunarele!.

Ar trebui sa fie legal SA II IMPUSTi PE TOTI KKTII ASTIA. Eu unul m-am saturat sa vad cu un parvenit sau un “smker” ii bate joc de institutile statului.

Am preluat imaginile de pe PROTV:

Barbatul era suspectat de proxenetism si asta pentru ca in timpul noptii a adus la un hotel de lux din capitala o femeie de 32 de ani pentru un cetatean grec. Suspectul a ramas s-o astepte in zona hotelului. Atunci l-au abordat politistii.

Chiar si dupa ce a tras, barbatul a continuat sa fuga. A ajuns intr-o intersectie si s-a urcat pe o masina aflata la semafor. Soferul s-a speriat a miscat autoturismul iar suspectul a cazut.

“A venit o alta masina. M-au pus la pamant. Am crezut ca e un clan. Pana nu a venit un politist imbracat in uniforma, am crezut ca sunt criminali,” a declarat suspectul.

Politistii au o alta varianta. Sustin ca l-au somat de cateva ori sa se opreasca insa barbatul s-a facut ca nu-i aude.

Fugarul se stie cu musca pe caciula. Desi spune ca face parte din Biserica Penticostala, care nu ingaduie relatiile cu femei usoare, el traieste dintr-un salon de masaj erotic. Iar pe angajate le duce din cand in cand la domiciliul clientilor.

In ciuda faptului ca a facut uz de arma si a provocat un circ urias la prima ora intr-o zona buna a orasului, individul este cercetat in stare de libertate pentru ultraj.


Unul care a trag in politisti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *