Perle din telefonia mobila (partea 3)

61. …. diez domnu’.. stiti care e?…… pai patratelul acela de sub 9 -Ah! (luminat) ala cu 2 linii orizontale si 2 VERTICULARE, da da, va multumesc foarte mult ca tare ma chinuia ca nu stiam care e

62. …-D’soara!? Cum m-auziti? -Foarte bine! -Pai da, ca sint in canal si am vrut sa stiu cum s-aude!

63. “- va rog sa ma scuzati, poate o sa vi se para bizar, dar v-as ruga sa-mi spuneti ce ora este, in ce zi sintem, luna si an….” (terminator, ce mai…)

64. d-l Barculica ne intreaba: “daca sun pe telefonul meu public de acasa, cat ma costa?”…

65. -Cu cine am placerea sa vorbesc? -Cu abonatul clientului!

66. -da’ de ce imi vine factura? -eu (blocat total) pai…serviciile noastre (bla-bla) -da’ io ce fac cu ea ca de vreo luna a venit? -pai recomandarea mea este sa o platiti -da’ de ce sa o platesc?…si daca n-o platesc? nu vreau dom’ne s-o platesc. asta-i buna ! nu vreau si gata !!!

67. Buna ziua, sunt o cartela reincarcabila si ati spus ca-mi dati 15 $

68. …am un contract facut pe mine…

69. unde sunt limbile la nokia 5110?

70. -Ce tip de telefon aveti? -Mobil !

71. 1.-Cu cine am placerea sa discut? – …iii, cu proprietatea telefonului! 2- Care este data dv. de nastere? – Ma uit acuma in buletin! 3- imi puteti spune va rog si ocupatia dv? -Da…iii…sunt persoana fizica…iii…in viata

72. Am si eu o caseta reincarcabila pe telefon! Cum o citesc?

73. D-ra, am si eu o cartela Connex Go abonamentala….!?!!

74. “Se poate sa urgentati semalul?”

75. Eu :Alcatel, ce model :One Touch Easy, Pro…? Clientul: Alcatel Tuk, Tok…tace de tot asta !!!

76. Sunt abonata de curand a telefonului mobil

77. – … spuneti-mi, va rog, cand ati facut ultima incarcare a cartelei dvs.? – Ieri seara. Am tinut-o vreo 4 ore la incarcat.

78. -D-ra, am si eu un telefon Motorela si-mi cere codul ”bin”.

79. Ea: Am telefonul blocat si imi trebuie codul…puk! Eu:Sigur, insa mai intai spuneti-mi nr. de tel. Ea: Nr-ul? A da nr-ul…Dar eu nu-l stiu ! Stiti, eu nu ma sun niciodata!!

80. – # este garduletul de sub cifra 9 , ia uitati-va! -.. da sigur! da’ unde’i telefonul? – !!! pai nu vorbiti de la el? (vedeam nr) – aaa, da ? am uitat! 103. …Desigur, imi puteti spune ce tip de telefon utilizati? … (incercare esuata) … v-as ruga sa-mi descrieti telefonul dv. …Da, are trei taste supuse una peste alta in forma de piramida!

81. -Nu va suparati, mi-a intrat casuta postala in telefon si nu stiu cum s-o mai scot!?

82. -Un prieten de al meu a patit un necaz:a umblat cineva cu mobilarul lui si l-a blocat. Acum cere Puk… si altceva nu vrea si pace. Cine-i dom’ne puk asta ? Si ce vrea de la noi ?

83. -Ce tip de tel aveti? -Motorola.. -Ce model de Motorola? -D-ala cu Vibrator…

84. “Daca de pe mobil nu pot transmite mesaje, alta posibilitate nu exista?” “De exemplu?..” “De pe fix?!”

85. “Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross …”

86. – Am incercat sa-mi apelez numarul azi si imi spune ca Connex mi-a restructurat apelurile – (dupa verificare) Telefonul dvs. este blocat pentru ca ati cerut acest lucru, fiind furat. – Asta stiu, dar de ce nu pot sa mai sun?

87. Clientul avea pb. cu aparatul pe partea de receptie radio. Eu: L-ati scapat cumva pe jos? El: Nu astazi…. Eu:?!?! El: Dar il scap frecvent pe jos!!

88. Avea tel. blocat , ii dictez formula de deblocare pt. Motorola apoi… Eu:Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza . A inceput sa formeze codul dar eu auzeam in casca cum il forma. Eu: D-voastra de pe ce tel. vorbiti ? Ea: De pe fix. Eu:Si pe ce tel. tastati codul puk ? Ea: Pai pe fix , nu?…………….

89. ..”si stiti, aveam un Panasonic din ala mic si foarte slabanog..”

90. ” Daca folosesc calculatorul din telefon, ma costa ceva ? “

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *