Perle din telefonia mobila (partea 1)

1. am connex go si vreau sa stiu si eu cat impozit mai am

2. Am si eu o intrebare, am auzit ca de ziua de nastere ne trimiteti niste dolari credit, asa este?

3. -am primit un mesaj care zice sa sun la 333 sau 334 -da,inseamna ca aveti un mesaj vocal prin sistemul Connex Vox -Cum Connex Vox,ca eu sunt pe Connex Go …!

4. … cu cine am placerea sa stau de vorba? – aaa, iiii, aaaaa sunt sotul sotiei mele!….

5. …”dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptorul cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX…”

6. -Buna ziua , Connex sunt A.H. cu ce va pot ajuta? -A, draguta ca de obicei…auziti benefeciem si noi de ceva supliment cu ocazia ECLIPSEI asteia, ca la campionatul mondial parca ne-ati dat ceva …

7. Sunt pe cale sa ma sinucid… -…de ce?! -N-ai sa afli niciodata prietene!…

8. ‘As vrea sa-mi pun bariera pe telefon!’ ???? …clientul ar fi vrut sa ii bar-ez cartela!

9. Spuneti va rog colegilor dvs. ca un baiat de la 250 km -din Horezu, are semnal max. pe. tel- si ca acum sunt un om fericit….mi-am pupat si tel. , i-am spus ca il iubesc !!! Am sa sun si la dep. de Marketing si am sa-i rog, sa-mi vopseasca camionul cu mult verde si albastru – CONNEX. Asa le demonstrati inca o data la nemernicii cu 094 cat de buni sunteti.

10. “Am luat un pachet Connex Go si am primit ochelarii de eclipsa.Cum sunt o persoana prudenta am facut un test si …ce credeti? Am constatat ca soarele se vede “imprastiat”prin ochelarii primiti de la voi,ca si cum ai arunca cu o rosie pe un perete… Ce ma sfatuiti sa-i port sau nu…”

11. clientul: Am si eu nevoie de codul PUK pentru ca mi s-a blocat cartela. eu: Imi puteti spune, va rog, ce mesaj va apare pe ecranul telefonului… clientul:Hi! Have a nice and lucky day!!

12. – Fiti amabila, aveti trezire de dimineata ?? – ???? (In gand: daca imi beau cafeaua…) Ati putea fi mai explicit, imi cer scuze dar .. – Adica, pe cine ma trezeste maine dimineata ??? Mi s-a terminat bateria la ceas, iar “telecomul” s-a inundat … Da’ io’ am si-un caine bleg, care nu-si mai face datoria

13. Avea tel. blocat , oper. dicteaza formula de deblocare pt. Motorola apoi… Oper.: Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza. A inceput sa formeze codul dar oper. auzea in casca cum il forma. Oper.: D-voastra de pe ce tel. vorbiti ? Ea: De pe fix. Oper.: Si pe ce tel. tastati codul puk ? Ea: Pai pe fix , nu?…………….

14. O tipa care din “pacate” e blonda a scos urmatoarea perla.

Suna tipa la operator ca nu-i functioneaza Connex-ul. Primeste codul, apasa, toate bune si frumoase.
– Intreaba tipa “acum merge sigur?”
– Op:”da, duduie, sigur functioneaza.”
– “Adica pot sa sun la cineva?”
– Op:”desigur, daca aveti cui…”
– “Aaa…si de unde procur un astfel de cui?”

povestita de Suzana

15. “Pot, de exemplu, la codul Connex Vox sa-mi
pun numarul de la bust al sotiei ? Ca sa nu-l uit

16. EA: Vreau sa ma interesez si eu de serviciul XMail Standard..

17. CLIENTUL: “Duminica trecuta am trecut pe sub o linie de inalta tensiune si mi s-a incarcat telefonul.” EU: Acest serviciu va va permite dvs. sa trimiteti si sa primiti mesaje email cu lungimea maxima de 160 caractere. EA: Nu va suparati, aceste 160 de caractere, cate minute gratuite includ?

18. Dom’le, am un tel. Nokia 9110 care are detector de alcool si daca sunt baut scade semnalul…

19. Rep: Ce aparat utilizati? Clientul: Un Mitibusii…a incercat sa se corecteze (dealerii se prapadeau de ras in magazin) …Mitibusu, adica…!

20. Aveti roaming cu Marea Rosie?

21. 9. Clientul: Unde pot vedea creditul? Am un Motorola… EU: Megeti in meniu la nr. 6 la contoare apel… EL: Si asta pe ce strada este?

22. Spuneti-mi, domnisoara, tariful mai redus este dupa ora 7 seara?

23. “Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??

24. – Imi descrieti aparatul dvs ? – Este ca o placinta mare , cu ochelari si 2 antene….tastele sunt albe, dar pe ele scrie cu negru…

25. ‘Am schimbat celula si s-a intrerupt apelul !!!’ ……

26. -Domnule ! Mi-a aparut o eclipsa pe ecran si pe urma mi-a disparut tot creditul. -Ce v-a aparut pe ecran? (credeam ca nu am auzit bine) -O eclipsa Domnule care mi-a luat toti dolarii!

27. -Credeti ca este o problema de retea? Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio, deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit, iar apoi mi-a aparut pe telefon “Cautare…”, adica ma cauta cineva. Cine credeti ca m-a cautat?

28. ‘Vreau si eu sa intru in programul Roaming !!!’

29. “mai zii o data ca am dat intr-o groapa cu masina…”

30. 28. buna ziua, sunt un abonament Connex Start…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *