Pantofii cu tocuri inalte intaresc muschii vaginali

Pantofii cu tocurile înalte, nelipsiţi din vestimentaţiile sexy ale doamnelor, au şi o întrebuinţare utilă – aceştia întăresc muşchii vaginali cu singura condiţie să nu fie prea înalţi.
Urologul italian Maria Cerutto sfătuieşte toate femeile să poarte tocuri de maxim cinci centimetri pentru că antrenează muşchii din zona pelvisului şi cei vaginali fără prea mult efort. Aceasta a condus un studiu pe 66 de femei cu vârstel
vagin
Urologul italian Maria Cerutto sfătuieşte toate femeile să poarte tocuri de maxim cinci centimetri pentru că antrenează muşchii din zona pelvisului şi cei vaginali fără prea mult efort. Aceasta a condus un studiu pe 66 de femei cu vârstele sub 50 de ani prin care a demonstrat că doamenele care îşi ţin picioarele la un unghi de 15 centimetri deasupra pământului au o poziţie mai bună a corpului şi astfel îşi tonifică muşchii vaginali şi ai pelvisului. Totodată tocurile nu ar trebuie purtate în mod constant ci alternate cu pantofii sport.
Întărirea muşchilor vaginali şi pelvieni duce la o îmbunătăţire considerabilă a vieţii sexuale dar şi la funcţionarea mai bună a unor organe interne cum este vezica urinară.

You may also like...

3 Responses

  1. CheiaMagica says:

    ii voi cumpara prietenei doar pantofi cu toc!

  2. Bun postul asta Pantofii cu tocuri inalte intaresc muschii vaginali. Ai facut o treaba buna admin. La cat mai multe..

  3. Pe asta nu o stiam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *