Pamela Anderson: “Sanii mei au avut o cariera exceptionala” – CINE O POATE CONTRAZICE :p

Pana la varsta de 41 de ani, Pamela Anderson le-a facut pe toate: a aparut in filme porno pe Internet, a pozat goala de parca ar fi fost nascuta special pentru asta, a avut mai multe mariaje esuate, toti fostii fiind “baieti rai”, are doi copii si cica ar fi avut o relatie cu Michael Jackson.

Acum, la 41 de ani, ea isi lanseaza propriul reality-show in care isi pune viata pe tapet.

Intr-un interviu publicat de DailyMail, Pamela vorbeste despre viata ei si mai ales de pieptul care a transformat-o intr-un adevarat sex-simbol american.

“Exista multe mituri pe seama sanilor mei. Se pare ca i-as fi botezat Pancho si Lefty. Din pacate, nu e adevarat. In realitate, nu cred ca sunt magnifici deloc. Si totusi, ceva se intampla cand apar pe ecrane.

Parca se maresc brusc. Nu le-as mai face nimic in acest moment, pentru ca ma intereseaza cel mai mult sanatatea mea.

Prima data cand mi-am operat sanii, am facut-o deaoarece toate femeile apelasera la aceasta tehnica. Desi am umblat de mai multe ori la ei, una peste alta, cred ca au avut o cariera exceptionala”, a spus Pamela Anderson .

In acelasi interviu, Pamela vorbeste despre cum Sacha Baron Cohen i-a stricat casnicia cu Kid Rock , despre latura sa romantica si despre momentele traite in Mansionul lui Hugh Hefner , momente petrecute in majoritatea fara vreun accesoriu textil pe ea. (sursa ziare.com)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *