O tona de COCAINA a fost captura de autoritatiile romane

WOOOOOOOOOOW
Incredibil, dar adevarat!! S-a intamplat ieri, in Romania, la Agigea. Pacat ca jumatate din marfa capturata se va reintoarce pe strazile din Romania. E un trist adevar, dar prinderea unei retele de traficanti incepe prin coruperea celor mici.
Cei mici sunt dependeti de droguri, iar castigarea increderii nu se face prin bani, ci prin droguri.
Articolul l-am preluat din Adevarul online:

Peste 1.200 de kilograme de cocaină, valorând 50 milioane euro, au fost descoperite ieri în urma unui control, într-un container importat din Brazilia. Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor la jumătatea lunii decembrie, în Portul Agigea a fost lăsat un container plin cu lemn de cedru care fusese importat din Brazilia şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Timişoara.

Poliţiştii ştiau de existenţa drogurilor, însă au aşteptat ca un reprezentant al firmei importatoare să vină la Constanţa pentru a ridica containerul. Ieri-dimineaţă, beneficiarul s-a prezentat cu documentele de preluare. Ofiţerii de la Crimă Organizată şi Antidrog au deschis containerul. Printre bucăţile de lemn de cedru au descoperit zeci de pliculeţe cu praf alb, cel mai probabil cocaină de cea mai bună calitate.

Potrivit autorităţilor, este cea mai mare captură de acest gen din ultimii ani din Europa. Pe piaţa neagră, un kilogram de cocaină se vinde chiar şi cu 50.000 de euro.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *