Numerologie cu Neti Sandu

Sinteza discutiei:

– avem trei categorii: data, luna, anul

ziua este strans legata de lumea materiala, sub diafragma (7 este un nume mistic, este o persoana care a ales calea spiritualitatii)

luna nasterii este legata de lumea intermediara si ne arata de la diafragma in sus

anul reprezinta functia suprema a omului pe pamant.

cifra de vibratie 1: inseamna “Conducatorul”, este o persoana locomotiva, o persoana care trebuie sa fie un model pentru ceilalti, este o persoana care are calitati deosebite, are un spirit de orientare foarte bun; este autoritar, poruncitor, are initiativa. Are insa si un mic defect: nu este o persoana foarte simpatica.

cifra de vibratie 2: este ormat din doua unitati, reprezinta dorinta de a fi pereche, cuplu. Desi o mare parte din viata aceasta persoana este singura, intr-un final isi va gasi perechea. Doi mai inseamna supus, mai slab, pasiv, emotiv insa este foarte receptiv si patimas.

cifra de vibratie 3: este echivalentul lui Mercur, se refera la tot ce tine de comunicare, este foarte bun pentru comunicare, mentalul este foarte activat, are inclinatii artistice. Este o persoana norocoasa, vesel, sclipitor si foarte usor atinge succesul. Inseamna si triada mama, tata si copil, inseamna FAMILIE.

cifra de vibratie 4: este o persoana careia ii place munca, se va stradui sa nu le lipseasca nimic celor din familie, este un bun organizator. Nu este o cifra foarte vesela insa persoana care se afla in aceasta cifra este foarte muncitoare.

cifra de vibratie 5: este o persoana activa, este o persoana nobila, intreprinzatoare, este agitata, are multa energie pe care o poate consuma acolo unde este nevoie. Cinci inseamna si potential sexual, dar are insa un defect: este neincrezator.

cifra de vibratie 6: este singura cifra despre care se spune ca aduce iubirea. Persoana care este nascuta pe data de 6 este o persoana linistita, iubitoare, nemofturoasa, simpla, casnica, grijulie. Se asociaza cu zodia Fecioarei care inseamna CASA.

cifra de vibratie 7: este un numar pitagoreic, este o persoana atrasa de lumea spirituala. Este o persoana desprinsa de lume. Se hraneste cu tot ce este de natura spirituala, este o persoana mistica, secretoasa, tainica. Ii place sa obtina cat mai multe informatii pe care sa le prelucreze. Este o persoana visatoare, este ASCETUL.

cifra de vibratie 8: inseamna BANI. Dincolo de acest lucru, el rezoneaza cu casa a 8-a din astrologie, care rezoneaza cu Casa Mortii, cei nascuti pe data de 8 au o conexiune speciala cu Lumea de Dincolo. Mai inseamna inspiratie deosebita, dar si probleme cu legea. Trebuie retinut ca cine are parte de bani trebuie sa fie foarte corect.

cifra de vibratie 9: inseamna GENIU. Are toate trasaturile Varsatorului, este o persoana care a atins perfectiunea sau se va preocupa de acest lucru, este perfectiunea intelectiala si spirituala. Este deasupra lucrurilor, are o perspectiva panoramica asupra lor, este detasat. Insa nu exista un 9 absolut. Este FILANTROPICUL in Numerologie. Este gata oricand sa ii ajute pe ceilalti.

cifra cu vibratie 11: inseamna doua unitati 1+1. Avem vibratia lui 1(care este Modelul, Conducatorul), deci o dubla vibratie de 1, care inseamna o persoana foarte sigura pe ea. Insa poate insemna si o inaltare spirituala.

You may also like...

1 Response

  1. Pareja says:

    Your post Numerologie cu Neti Sandu | O zi in care tu iesi in castig was very interesting when I found it over google on Tuesday by my search for numerologie. I have your blog now in my bookmarks and I visit your blog again, soon. Take care. Parejaspareja.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *