Nu credeti ca locuim intr-o tara de cacat???

Multumim pe aceasta cale dl parlamentari, ministrilor si nu in ultimul rand dlui Basescu Traian.


Cei care viziteaza Cascada Niagara primesc niste sandale pentru a nu-si uda pantofii. Acestea pot fi donate ulterior.

Priviti panoul cu explicatii. Priviti si va minunati. Oricum suntem si noi primii pe o lista, ceea ce e mare lucru. Acest panou spune multe despre felul in care Americanii si banuiesc ca si Canadienii gandesc despre Romania si despre Romani.
papucigratis

You may also like...

6 Responses

 1. Le Createur says:

  Nu e deloc de cacat sa traiesti intr-o tara saraca. Traim intr-o tara saraca si asta e. Du-te tu intr-o tara bogata daca nu-ti convine aici.

 2. admin says:

  saracita de catre baietii destepti…poate

 3. Paul says:

  Pai tu chiar credeai ca Romania e vazuta ca o tara in firea ei, in rind cu lumea?! Daca, intr-adevar, ar ajunge ceva din ajutoarele alea la noi… care ar fi problema??

 4. Canada says:

  Jenant!

 5. gioc says:

  Ba Le Createur,ti-e nu-ti crapa obrazul? Idiotule!Mai sunt multi ca tine in tara asta de cacat?Scuze,recunosc ca-i retorica intrebarea.Altfel am trai si noi intr-un stat civilizat nu in Romanistan!

 6. Le Createur says:

  @Gioc – ceea ce vreau eu sa zic este ca trebuie sa acceptam realitatea si sa incercam sa facem sa fie mai bine in loc sa ne plangem. realitatea este ca suntem saraci. asta e. hai sa fim bogati daca vrei. hai sa punem mana pe munca. dar hai sa nu mai stam bosumflati si sa ne plangem de mila. intelegi ce vreau sa zic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *