Norc.ro – Google Maps + poze

Norc cred ca e cel mai misto proiect pe care l-am vazut in ultima vreme si are toate sansele sa ajunga un hit cu ceva promovare si o interfata mai placuta.
E simplu de utilizat, adica introduci o adresa, iar apoi incepi sa te plimbi din poza-n poza pana te saturi. Pozele sunt facute pe la mijlocul anului 2008.
Norc.ro are momentan acoperire in Bucuresti, Ploiesti, Valea Prahovei, Constanta, Brasov, Poiana Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Pitesti si Targoviste in Romania dar si in Viena, Praga, Moscova si cateva orase importante din Polonia si Slovacia.

Dupa parerea mea este fff util in special pentru cineva care nu stie acel oras.
Atentie!!! Am observat cateva buguri:
1. Daca scrii norc.ro nu exista redirect catre www.norc.ro (cei de la norc zic ca acest bug este intalnit pe versiunile de Firefox mai slabe de 3.0), in concluzie, scriind norc.ro esti redirectat spre pagina de “default search” (adica nu ajungi pe pagina unde doreai, adica pe ceea a Norcului (pentru noobs))
2. O problema in Firefox2 ar fi ca nu iti afiseaza pozele pe unde mergi si cred ca cea mai solutie e sa utilizati orice varianta de Internet Explorer.

Later edit: Solutiile la cele 2 buguri au venit chiar de la cei de la NORC si le gasiti in comentarii.
Niste poze:
norcro
Apeland functia de FULL SCREEN:
norc2

HINT: Daca tii apasat pe buton 1 al mousului vezi ce este in jurul pozitie tale (360 grade). De asemenea , pe fiecare imagine, exista un control de apropriere/departare

You may also like...

3 Responses

 1. ionescuion says:

  norc

 2. norc says:

  Salut,
  norc.ro va merge direct in curind, era in program.
  firefox e ok dar de la versiunea 3 in sus.
  si e bine de folosit flash de la 9 in sus (ptr ecrane 16:9 ver 10).
  Multumim de apreciere si mai asteptam sugestii!

 3. Mapguy says:

  A se observa ca harta folosita in fundal de norc este realizata in cadrul proiectului OpenStreetMap (exista o colaborare intre OSM si norc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *