Nicole Scherzinger si-a aratat sanul la concertul de la Amsterdam (video si poza)

Nu am inteles de ce s-a apleacat in halul asta in fata cand stia ca are o rochie mai lejera si decoltata? Oare vroia sa se observe ceva… sau sa ii inebuneasca pe fani?!?!?

Si aici poza :
nicole-scherzinger-sani-concert
Nicole Scherzinger si-a aratat sanul

You may also like...

10 Responses

 1. Anonim says:

  E trucata poza , ea nu are asha sanii 😉

 2. admin says:

  BA ASA ARATA!!!
  Doar ca zona “maronie” e mai mare

 3. Pony says:

  i-ai vazut tu sanii ma ? de stii cum arata ?

 4. black.angel says:

  nu ia-ti vzt saniii si asa nu aveti de unde sa stiti cum arata poate arata asa dar este greu de crezut mie mi se pare ca este cea mai frumoasa din lume nu credetieste mult prea frumoasa fata de celelalte

 5. riri(pwp) says:

  cred ca e trucata poza……

 6. ady says:

  poza e trucata se vede, urmariti si voi videoclipul

 7. iulia says:

  wei oameni prosti.. nu are cum sa arate asa sanul unei femei ! sfarcul nu poate fi atat de “colorat ” .. adik voi spuneti ca asa arata sanul ei nu ???? pai ca sa arate asa.. ar trebui sa aiba sanii de 3,4 ori mai mari ca sa poate arata asa.. E LOGIC ca esti trucata poza.. mananca si ei o paine.. ! photoshop`ul face minuni 😛 😛 asa ca nu va mai zbateti degeaba.. e trucata! si dk ar fi sa nu fie trucata(desi e !! ) femeia asta chiar arata bine.. la 31 ani cat are arata bine.. uita-te la alta de 31 de ani.. si sa vezi ce trasa la fata e.. :-j hai salut! :))

 8. catiu says:

  ba orbilor iulia are dreptate cum plm sa ii arate asa tatele voi vedeti ca nici nu i se vede sfarcu

 9. peter says:

  bai oamenii prostii toti:1 poza nu e trucata ,si 2 dupa cum stiti ea este o femeie de culoarea iar,ele au sfarcul mai mic sau in cazul acestei poze din cauza culorii din jurul sfarcului pare ca nu are.

 10. 87rzv says:

  e trucata 100% uitati va la poza asta http://www.celebrity-gossip.net/celebrity_gallery/image_full/3817 …nu prea seamana 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *