MyAir – cum faci o rezervare de bilet de avion

Cum puteti face o rezervare la Myair?

Site-ul Myair permite alegerea tuturor detaliilor calatoriei dumneavoastra, urmand ca un agent myair sa va contacteze pentru finalizarea rezervarii.

myair-avion
Va putem bloca locurile pentru maxim 48 de ore urmand ca dumneavoastra sa efectuati plata in acest interval.
in cazul in care faceti rezervarea prin telefon puteti efectua plata cash la una dintre agentiile noastre (Calea Dorobantilor 126, bl.8 sau B-dul N. Balcescu, nr.18), dand datele unei carti de credit sau prin transfer bancar in contul nostru. Puteti fie sa trasferati suma din contul dumneavoastra, fie sa o depuneti in numerar la una dintre filialele bancii la care noi detinem contul.

Agentii de turism

Puteti cumpara biletele si prin agentiile de turism din toata tara. Primiti asistenta la rezervarea biletelor catre toate destinatiile Myair. Sunt aplicate taxe suplimentare la costul biletului dumneavoastra, taxe ce nu se afla sub controlul companiei Myair.Va rugam solicitati detalii in momentul efectuarii rezervarii si verificati ca toate costurile sa fie indicate pe chitanta dumneavoastra si pe itinerariul de zbor.

Servicii speciale

Este posibila solicitarea unor servicii speciale (scaun cu rotile, daca aveti bagaje cu dimenisuni neobisnuite, daca doriti sa efectuati modificari in rezervare). Pentru acestea va rugam sa contactati telefonic agentii de ticketing Myair in cursul zilei in care ati facut rezervarea.Va stam la dispozitie cu informatii si asistenta pentru rezervari si calatoria cu avioanele Myair.

Despre biletele Myair

Biletele MyAir sunt bilete electronice. Nu vor fi emise bilete pre-tiparite in momentul rezervarii online, prin telefon sau prin intermediul unei agentii de voiaj. Numarul de referinta (6 caractere litere si cifre) desemnat in momentul confirmarii rezervarii si a platii este numarul dumneavoastra de referinta pe durata calatoriei. Va rugam notati acest numar in momentul rezervarii. Ceea ce apare ultima data pe monitor in procesul de rezervare online este itinerariul si documentul cu numarul dumneavoastra de referinta. Daca ne puneti la dispozitie o adresa de e-mail valida in momentul efectuarii rezervarii online, MyAir va va trimite un mesaj de raspuns contin´┐Żnd itinerariul dumneavoastra final si numarul de referinta. Acest document va constitui biletul dumneavoastra pe care il puteti tipari si prezenta la aeroport in ziua calatoriei. In ziua calatoriei, nu uitati numarul de referinta si pasaportul/buletinul de identitate valabil.

Va rugam sa reveniti cu un telefon cu 2-3 zile inaintea zborului dumneavoastra pentru reconfirmarea rezervarii. (sursa: www.myair.com )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *