Moda genti 2010 – Genti de seara – Genti de zi cu zi

Putem purta orice, dar sa fim originale!
Se poarta atat gentile din piele (piele intoarsa, piele lacuita) cat si din inlocuitori sau materiale textile. Ba chiar unii designeri au creat modele din materiale reciclate, ecologice.
Daca faceti parte din categoria femeilor pentru care o poseta nu e niciodata suficient de mare pentru a indesa in ea toate cosmeticele pe care le folositi, portofelul sau nelipsita agenda de telefon, atunci specialistii recomanda una „imensa“ si cu multe buzunare sau catarame, din piele sau din material textil.
Gentile casual recomandate pentru vestimentatia de zi sunt deschise la culoare… si chiar albe, pentru a nu te impovara in tipul zilelor calduroase ce vor veni. Designul este lejer si foarte usor de asortat la jeansi, pantaloni capri si la topuri simple.


Culoarea teracotei arse, imprimeurile cu dungi, pielea de sarpe, lanturile si cataramele mari reprezinta tendintele acestui sezon in ceea ce priveste gentile de zi. Regasim o parte dintre aceste elemente si la plicuri, numai ca, fiind destinate in general iesirilor de seara.

You may also like...

3 Responses

  1. JURIDIC TV says:

    S-a lansat singura televiziune exclusiv juridica din Romania!!! Urmaariti-ne in fiecare zi pe juridictv.ro!!

  2. JURIDIC TV says:

    Buna ziua, suntem de la televiziunea JURIDIC TV – singura televiziune exclusiv juridica din Romani. Va trimitem acest mesaj cu propunerea de a prelua de la noi de pe site emisiuni realizate de noi pentru a le posta pe site-ul dvs. nu va costa nimic. Va multumim si asteptam un feedback din partea dvs. O zi buna!!!

  3. Olivia says:

    hmmmm:) genti, genti si iar genti! Nu ne mai saturam de genti! inchise la culoare, deschise, mici, mari, sa meraga si la blugi, dar si la fuste….sa fie incapatoare, sa putem sa bagam tot ce avem nevoie in ea( de cele mai multe ori, mai mult de jumatate din lucrurile pe care o femeie le are in geanta, nu-i folosesc, dar e bine sa le aibe in caz ca…) hmmmmm, genti, genti si iar genti!:))) Cumpararea unei genti poate deveni o adevarata provocare. La fel si cu pantofii!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *