Mihaela Radulescu: Elan ma insela cu gratia oricarui milionar

Un articol destul de interesant. Nu stiam motivul despartirii ei, credeam ca e altceva la mijloc. Este de laudat TARIA de caracter de care a dat dovada Mihaela, stiind ca invitatele din sufragerie , care intrau ca doamne, erau de fapt curve.
Nu stiu.. dar este ciudat sa stai la masa tu, o doamna si sotul, iar el sa se prefaca ca este preocupat de alte probleme decat cele sexuale si tu sa te gandesti la ce scuza va gasi sa plece impreuna.

mihaela-radulescu

Mihaela Radulescu a dezvaluit recent ca a fost inselata de fostul ei sot, Elan Schwarzenberg, care “a uitat de unde a plecat” si ca este in continuare o femeie independenta.

Vedeta a declarat, intr-un interviu pentru Cotidianul, ca fostul sot a inselat-o si ca a incercat pe cat posibil sa isi protejeze familia de tabloide.

“Pe scurt: sotul meu nu m-a parasit si nici nu m-a alungat de-acasa, ci am luat singura aceasta decizie pentru ca ma insela cu gratia oricarui milionar roman care-si incearca puterile mai mult decat il tin, copilul traieste cu mine, e crescut de mine si incredintat legal mie”, a declarat Mihaela Radulescu, pentru Cotidianul.

In ceea ce priveste relatiile extraconjugale ale sotului ei, Mihaela prefera sa nu dea nume.

“Sunt inca o femeie inselata de un milionar care a uitat de unde a plecat si ce familie frumoasa are, nimic nou sub soarele dambovitean. Am inca eleganta de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea in calitate de doamne si s-au oprit in dormitoare de hotel cu sotul in calitate de curve, le mai las putin sa se perpeleasca, imi place sa ma distrez putin cu mintea lor, mai ales cand poza lor sociala e una asa “imaculata””, a mai declarat Mihaela.

Ea a declarat ca a reclamat la CEDO neadevarurile care s-au spus despre ea in ziarul “Libertatea” si ca o deranjeaza faptul ca este pusa la un loc cu false vedete care se dezbraca in revistele pentru barbati.

“La noi, orice pitipoanca, orice mahalagioaica si orice fata dezbracatab devine un star, isi pune eticheta de vedeta tv si e promovata la gramada cu oameni care n-au nici o legatura cu promiscuitatea si sordidul din vietile acestora. Mi-e rusine sa fiu numita “vedeta” alaturi de atatea prostituate”, a declarat Mihalea Radulescu.

sursa ziare.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *