Mihaela Bilic, numita si “nutritionista vedetelor”

“Oricine poate slabi. Totul tine de vointa!”

Cunoscuta drept “nutritionista vedetelor”, Dr. Mihaela Bilic se numara printre cei mai renumiti nutritionisti din Romania. Succesul pacientilor sai vedeta, precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir, care au scapat de kilogramele in plus vazand cu ochii, a atras atentia si a reusit sa ambitioneze numeroase persoane care se lupta cu kilogramele nedorite.

Pentru a oferi raspunsuri cat mai multor persoane care se confrunta cu obiceiurile alimentare proaste, Mihaela Bilic a lansat cartea “Traiesc, deci ma abtin”. Succesul a fost imediat, cartea sa fiind bestseller-ul anului 2008.

Cum ii convingeti pe pacientii dumneavoastra sa manance sanatos?


Mihaela Bilic (foto VIVA)

Le explic pacientilor ca organismul nostru are nevoie de o serie de nutrimente pentru ca fiecare organ sa functioneze cum trebuie. Daca acesta nu primeste cantitatea necesara de glucide, lipide, proteine si vitamine, in timp apar dezechilibre care duc la diverse afectiuni. Si cu totii stim ca este mai usor sa previi decat sa vindeci.

Cu siguranta, vi se intampla sa fiti “bombardata” cu intrebari referitoare la nutritie, si nu doar de catre pacienti. Cum reusiti sa le gestionati?

Intr-adevar, sunt asaltata zilnic cu intrebari si incerc pe cat posibil sa ajut cat mai multi oameni sa adopte o alimentatie sanatoasa. Tocmai de aceea m-am decis sa scriu cartea “Traiesc, deci ma abtin”, care contine tot ce trebuie sa stiti pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a scapa definitiv de kilogramele in plus.

Ati lucrat cu numeroase vedete. Cine v-a impresionat in mod deosebit si in ce fel?

Un bun exemplu pentru toate femeile care isi doresc o silueta de invidiat este Mihaela Radulescu, vedeta care a reusit, cu ajutor din partea mea, dar mai ales datorita vointei sale extraordinare, sa slabeasca 32 de kilograme dupa nastere. Ea a stiut sa valorifice cu succes informatiile pe care i le-am oferit cu privire la dieta propusa. Nu numai ca si-a schimbat radical modul de a se hrani, dar a impus o alimentatie sanatoasa si familiei sale.

Interviu facut de Georgiana Dorobantu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *