Mesaje haioase de Valentine’s Day

O colectie de mesaje de Valentine’s Day:

1. Imi dai voie sa-ti masez picioarele cand ne vedem? Ai alergat toata noaptea in visele mele… si nu vreau sa fii obosita tocmai de Ziua Indragostitilor.

2. Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubindu-te le pot descoperi.

3. Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Indragostitilor sa incercam o pozitie noua: eu voi sta intinsa pe canapea, voi bea bere si voi butona telecomanda, iar tu poti sa treci la calcat rufele.

4. De Ziua indragostitilor vreau sa-ti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

5. Daca ar creste cate o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, ti-ar trebui toata ziua si tot nu ai ajunge la capatul gradinii de flori. Asa ca mai bine ma chemi sa ne plimbam amandoi.

6. Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce ma faci sa fiu, cand sunt cu tine.

7. Valentine’s Day a strans in ea un intreg anotimp de dragoste. E vremea sa gustam impreuna din fructele coapte si rosii.

8. Daca vrei sa-mi masori dragostea mea pentru tine, iti spun ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea.

9. Nu-mi trebuie o zi anume ca sa-mi deschid inima, asa cum nu-mi trebuie nici soare pe cer ca sa-ti vad zambetul.

10. Daca ziua ar avea 36 de ore, as petrece 12 culegand flori pt tine. Daca ziua ar avea 48 de ore, ti-as compune poezii de dragoste. Daca ziua ar avea 72 de ore as escalada un munte doar ca sa strig lumii cat de mult te iubesc. Insa tot ce avem sunt 24 de ore. Asa ca voi pastra acest mesaj scurt si voi petrece fiecare ora pretioasa cu tine, acum si intotdeauna.

11. Iti multumesc ca ai introdus cuvantul dragoste in dictionarul vietii mele!

12. Cu tine toate cele 365 de zile ale anului sunt Valentine’s Day. Te iubesc!

13. De parca dragostea nu-i destul de complicata si asa… Acum mai e si Valentine’s Day.

14. Probabil ca sunt un milion de feluri de a spune “Te iubesc”. Insa eu stiu sa o spun intr-un singur fel, din toata inima: Te iubesc!

15. Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *