Mesaje de 8 martie pentru mame

Pentru ziua ta, mamico,
Iti trimit un ghiocel
Cat de mic il vezi, cuprinde
Toata primavara-n el.

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie.

Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna. Intotdeauna mama mea!

Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.

Daca viata ta ar depinde de dragostea pe care ti-o port, ai fi nemuritoare. La multi ani, mama!

La multi ani, mamica mea,
Sa fii fericita si sa te iubesca
Toata lumea cum o face puiul tau.

Pentru ziua ta, mamico,
Iti trimit un ghiocel
Cat de mic il vezi, cuprinde
Toata primavara-n el.

Te iubesc maicuta mea,
Pentru tot ce-mi daruiesti
Te iubesc maicuta mea
Asa cum esti.

Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie!

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine mama. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La Multi Ani!

Iti doresc ca ziua de 8 martie sa fie asemenea unui buchetel de ghiocei, care sa iti umple sufletul de bucurii, iar pasii vietii tale sa fie parfumati de mireasma florilor de primavara. Cu multa dragoste, fiul tau!

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!

Frumusetea, ca si zborul si iubirea,
de cenusa-si leaga firea. mesaje-noi-de-8-martie-ziua-femeii-2009
De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.
Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica….

De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!

Alte mesaje mai gasiti si aici.

You may also like...

1 Response

 1. Ciocan Sorana says:

  Ooooo,mamico ce draga imi esti
  Ca soarele de pe cer stralucesti
  Ma bucur ca esti langa mine
  Si ma ingrijesti.
  mama este cel mai frumos lucru din lume pe care ni la dat bunul dumnezeu.Pretuieste-o cat o ai langa tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *