You may also like...

8 Responses

 1. Oana says:

  Cum reuseste faza cu cartea la care se gandeste? Asta chiar nu are cum sa fie un truc pentru ca nu “atinge” nimic, pur si simplu ghiceste cartea la care se gandeste. Ori e aranjata dinainte ori e spookie rau

 2. Da e genial tipul, imi aduc aminte ca am vazut mai demult o emisiune pe tvr parca si facea trucuri de genul asta in plina zi cu oameni necunoscuti deci pica varianta ca e regizat dinainte. Nu stiu cum reuseste dar e foarte tare sa vezi reactia oamenilor pe strada care raman practic interzisi la trucul cu cartea rupta in bucati.

 3. adrian says:

  Partea proasta e ca sunt toate regizate. Si mai ales, unele dintre ele sunt regizate chiar la montaj. Nu doar ca discuta dinainte cu persoanele carora le face trucul, ci pur si simplu mai pune de la el cand aranjeaza in studiou imaginile filmate. Vad trucurile astea la televizor. De unde stiu eu atunci ca nu taie imagini si pune altele in loc? Sau ar trebui sa-l cred pe cuvantul lui de magician care traieste “inseland” oamenii? O chestie banala in trucurile de magie. Explicatia cea mai simpla este si cea corecta.

 4. David Blaine has very good showmanship and his magic tricks are good too.*`~

 5. Alex Long says:

  I often watch the Tyra Banks show late in the afternoon. Great show and great host.’,’

 6. George Walker says:

  David Blaine is not the best magician but he surely amazes me with his old tricks..:

 7. Sophia Harrison says:

  tyra is both beautiful inside and outside, she has great personality’~*

 8. PH Paper says:

  Blaine is not the best magician but i can say that he has great showmanship and i like his show ;~.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *