Locuri ideale pentru distracţie

Fără îndoială Las Vegas-ul este cel mai tare oraş în care poţi petrece în diferite moduri. Nu întâmplător “ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas…”
las-vegas

Pe lângă renumita vodkă şi alte plăceri tentante, Moscova oferă de toate: cultură, artă, modernism, lux, dar şi nenumărate locuri în care să poţi petrece.
RUSSIA-PIGEONS-METRO

Amsterdam-ul, unde drogurile uşoare sunt legale, are pe lângă provcatorul Red Light District şi coffeeshop-urile “speciale”, o arhitectură superbă.
NETHERLANDS-PROSTITUTION-CRIME-AMSTERDAM

Pasiune, senzualitate, dans, culoare, la cel mai înalt nivel, în Rio de Janeiro, nu numai în timpul Carnavalului, ci întreg anul.BRAZIL-CARNIVAL-PARADE

Pub-urile, dansul şi muzica specifice irlandezilor, sunt câteva din atuurile care fac din Dublin un loc ideal pentru petrecere.
IRELAND-DUBLIN-JOYCE-ULYSSES

În Londra, locurile perfecte pentru o noapte albă variază de la cele mai sofisticate până la cele mai punk.
BRITAIN-WEATHER

New York-ul este oraşul care nu doarme niciodată, deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, unde poţi găsi cluburi zgomotoase, baruri liniştite, jazz, restaurante sofisticate.

Paris-ul, considerat “oraşul luminilor”, este renumit pentru frumuseţea arhitecturală, dar şi a bulevardelor şi muzeelor.
FRANCE-CULTURE-ARTS-MUSEUM-LOUVRE

O destinaţie de neuitat este Tokyo, care ascunde sub aspectul modern inima antică a Japoniei.
JAPAN-LIFESTYLE-AUTUMN-TEA

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *