Jos cu Nistorescu!!!

Si eu ma alatur initiativei lui Tiberiu Lovin aka Reporter Virtual de a da jos un “mare jurnalist” pe nume Cornel Nistorescu.

Cred ca dl Ion Cristoiu are perfecta dreptate si IL DESCRIE PERFECT PE ACEST OM DE 2 LEI numit Cornel Nistorescu :

Dragă Cornel Nistorescu,

Eşti unul dintre jurnaliştii pe care i-am făcut oameni. Te-am adus redactor la «Viaţa studenţească » şi «Amfiteatru ». Cînd am plecat la «Scînteia tineretului », te-am lăsat în locul meu redactor şef adjunct. Ai avut proasta inspiraţie de a te purta mojiceşte cu foştii tăi colegi în noua ta postură, dobîndită peste noapte şi fără merit, de ştab. Te-au dat afară după cîteva săptămîni. Te-am adus şef de secţie la «Scînteia tineretului». În nici o lună, ai reuşit să provoci o revoltă a tuturor subordonaţilor prin aroganţa de vătaf comunist. După decembrie 1989, te-am îmbogăţit făcîndu-ţi «Expres», «Expres Magazin», «Evenimentul zilei». Îmi datorezi multe. Vilele pe care le ai, costumele Armani pe care le porţi, banii cu care-şi cucereşti junele descumpănite, burta care ia proporţii pe zi ce trece. Ştiu că eşti supărat pe mine. Un controversat om de afaceri vrea să te vîre cu orice preţ în conducerea noului imperiu mediatic. Ai impresia că eu mă opun ambiţiei tale de a fi şi mai bogat şi mai puternic decît eşti acum. Te înşeli. Nu mă opun. Despre mine poţi să ajungi mai bogat decît Adrian Năstase şi mai puternic decît Ion Iliescu, pe care, cu surprindere, văd că-i pizmuieşti. M-a întrebat cineva, într-o doară, desigur, pentru că nu se punea problema, dacă aş vrea să lucrez cu tine în conducerea unui asemenea trust. Am răspuns că mi-e greu să te mai văd în faţa ochilor, după cîte mizerii mi-ai făcut de cînd ai pus mîna pe «Evenimentul zilei» complotînd cu Cotrocenii de la vremea respectivă. Merita această părere nemernicia de a da ordin unui haidamac de-al tău să mă calomnieze atît de grav? Sunt oameni în presa asta pentru care am făcut mai puţin decît pentru tine. Sunt unii pentru care n-am făcut nimic. Toţi mi-au fost însă aproape cînd a fost cît pe aici să plătesc cu locuinţa îndrăzneala de a fi criticat pe cei de la putere. Unii au publicat în ziarele lor articole în care-mi luau apărarea. Alţii au organizat chete publice. Tu n-ai mişcat un deget. Te înţeleg. Cînd eşti milionar în dolari, 400 de milioane de lei, pe care i-am plătit, şi încă 250, la care sunt condamnat acum, nu înseamnă nimic. Nu ţi-am reproşat. M-am gîndit că totul se plăteşte în viaţă. Că va veni o vreme cînd vei fi şi tu victima celor pe care i-ai strîns de pe drumuri, asemenea junelui care azi, cînd eşti puternic, te linge în fel şi chip. Ticăloşia de a mă vedea terfelit la ordinele tale, de a mi se inventa o negustorie pe care tu ştii bine că n-o pot face, m-a îndemnat să scriu aceste lucruri. Nu pentru a te trezi la realitate din beţia pe care ţi-o dau banii şi puterea. Tu eşti definitiv pierdut. Ci pentru a atrage atenţia asupra unui putregai moral al societăţii noastre tranzacţioniste. Cel desemnat de zicala: A muşca mîna care te-a hrănit. Amin. Ion Cristoiu”.

Poate va intrebati de ce pun o chestie asa de serioasa pe blog …. pai ca sunt si faze amuzante ca urmatoarea (citez tot din Ion Cristoiu):

Deşi ai ajuns ditamai boss în toate sensurile cuvîntului, îmi permit să-ţi spun aşa cum îţi spuneam pe vremea cînd îţi corectam gramatical manuscrisele, atrăgîndu-ţi atenţia că între subiect şi predicat nu se pune virgulă.

sursa

You may also like...

1 Response

  1. Exploziv-news says:

    Ai fost prost informat in legatura cu tot ce misca in sistemul corupt din romania, vrei sa te informezi si nu stii unde, www exploziv-news.ro ziarul care spune totul pe bune
    exploziv-news.ro – Citeste stirile care explodeaza in fiecare secunda,stiri,comentarii,difuzate non-stop,reportaje necenzurate,adevaruri ce nu au fost spuse, audio,video,foto,senzational

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *