Internetul, ultima alternativa sexuala?

Internetul, vibratoarele sau papusile gonflabile sunt cele mai accesibile oferte sexuale pentru oamenii singuri, care nu si-au gasit inca un partener.
Chiar si simpla intalnire a fost inlocuita cu o discutie pe mess, iar sexul, odata un joc al seductiei, a devenit doar un schimb de servicii sau, cel mult, un joc pe calculator.

Ma intreb daca internetul va fi un factor important in reporducerea umana? iar, cine isi va dori un copil il va concepe in eprubeta?? … sau ma gandesc prea departe?!?

Am citit acest articol pe ziare.com , iar ce spun unii oameni ma intriga. Sa fie vorba doar de unii care sunt dereglati mintali sau chiar asta e trendul?

James, 52 de ani, functionar public

Trecut deja de prima tinerete, singur si descumpanit, James si-a gasit deja alternativa perechii pentru tot restul vietii. S-a asezat in fata calculatorului si a descoperit o firma producatoare de papusi gonflabile.

Rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Papusa este perfecta. Complet pe gustul sau si a venit intr-un moment in care barbatul si-a recapatat optimismul.

Pentru doar 6.000 de lire, el si-a comandat o partenera de 25 de ani, bruneta, cu un corp perfect. Cu doar un singur click i-a ales hainele potrivite si acum se bucura de o companie pe gustul sau.

Simon, 38 de ani, manager de vanzari

Casatorit si cu o familie fericita, Simon s-a gandit sa incerce si el noua jucarie descoperita de un prieten bun, internetul. Intalnirile online s-au dovedit a fi foarte simple, iar sexul era mult si bun.

Au inceput sa apara frustrarile ca si-a mintit sotia, dar si-a revenit rapid, odata cu gasirea unei retele de cunostere online special dedicata oamenilor casatoriti.

Nu mica i-a fost mirarea atunci cand a vazut cat de multe persoane cauta sex online, chiar si casatorite, chiar si cu familii acasa. Frustrarile au disparut, iar placerile curg, online, cu un click si un Enter.

John, 45 de ani, programator

Pentru ca nu este foarte multumit de felul in care arata, iar relatiile sale nu au fost multe la numar, John a avut, inca din adolescenta, trauma mamei.

Orice femeie cu care facea sex o confunda cu mama sa. A descoperit atunci ca ii place foarte mult sa faca sex pe roluri. El sa fie copilul si partenera doica.

Si cum munca de programator iti deschide multe site-uri, el a gasit online mediul potrivit in care sa-si continue fetisul. Nu se gandeste sa intalneasca pe cineva sau sa iasa afara, din fata calculatorului, pentru a-si intalni perechea.

Internetul ii ofera toate gastile pe care si le-a dorit. Atat cele sexuale cat si cele de simpla companie.

Internetul si retelele sociale reduc din tendinta normala de socializare a persoanelor. Mai mult, sexualitatea este redusa de cele mai multe ori la satisfacerea unei nevoie si mai putin la implinirea unor sentimente prin intermediul sexului.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *