Incredibil – De la o banala infectie urinara, Miss Brazilia a ramas fara membre!

Update : Intre timp a si murit. Se pare ca amputarea membrelor nu a fost suficienta.

Momente cumplite pentru miss Brazilia. In varsta de 20 de ani, Mariana Bridi da Costa a ramas fara maini si fara picioare in urma unei infectii urinare din cauza carei medicii au fost nevoiti sa-i amputeze membrele [ mainile si picioarele ] . Tot mai multe si mai ciudate boli bantuie omenirea in zilele noastre, in fata carora medicii ajung practic sa fie neputinciosi.
amd_mariana_bridi
Pentru mai multe poze si filme cu Mariana Bridi – APASATI AICI
Mediciii i-au spus initial acesteia ca are pietre la rinichi, insa in ianuarie a fost diagnosticata cu infectie cauzata de bacteria pseudomonas aeruginosa care i-a fost fatala. Cele patru membre ale tinerei au fost atinse rapid de septicemie fortandu-i pe doctori sa-i amputeze de urgenta atat mainile, cat si picioarele.
Pseudomonas aeruginosa (numit si bacilul piocianic) este o bacterie gram negativa, larg raspandita in natura, populand apa, solul, plantele si animalele, inclusiv oamenii, fiind mai frecventa in mediile umede.

La om aceasta bacterie poate coloniza ocazional pielea, urechea externa, tractul respirator superior sau intestinul gros la persoanele sanatoase; mai frecvent apare la pacientii cu o boala severa, cu imunitate compromisa sau care au primit anterior antibioterapie, ori au fost internati intr-o unitate spitaliceasca.

Mariana Bridi a ajuns de doua ori in finala concursului Miss World si a participat anul trecut in China la concursul Miss Bikini International.

You may also like...

1 Response

  1. rodyx says:

    era uimitor de frumoasa…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *