Inca motiv pentru a spune ca POLITIA e praf

Un urmarit general ???? Unde urmarit??? In Romania??? Si politia… politia pu*a 🙂
Explicatia este de-a dreptul penibila: In carnetel, politistii noteaza doar urmaritii care au fost dau in consemn in ultimele 48ore…. si eu inteleg ca restul sunt OK

Bravo….. SA SE DEA DRAQ O LEGE IN CA EU, CETATEANUL ROMAN, SA ALEG DACA VREAU SA PLATESC PE POLITISTI SAU NU.

Si raspunsul este vorba lui Coroianu: No, of course!

Serghei Gribenco, unul dintre suspectii in cazul atacului armat de la o casa de schimb valutar din Brasov, a fost oprit si amendat de doua ori de politistii de la circulatie rutiera… dar acestia nu stiau ca este vorba despre un temut infractor dat in urmarire generala, anunta Realitatea TV.

Lucian Dinita, comisar-sef la Politia Rutiera, spune ca acest lucru a fost posibil fiindca agentii de politie rutiera nu au notat in “carnetelul lor” decat urmaritii generali dati in urmarire in ziua sau zilele respective. Acesta spune ca, daca politistii au gresit atunci, vor fi sanctionati.

Serghei Gribenco, unul dintre suspectii in cazul atacului armat de la o casa de schimb valutar din Brasov, prins de politisti marti dupa-amiaza, la Ploiesti, a ajuns la Brasov, miercuri dimineata, si a fost dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP).

sursa hotnews.ro

Later edit:
Cica Mega politistii romani au gasit un incarcator in ciorba iubitei lui.

WTF?!?!??! E film sau realitate?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *