Holly Madison in Playboy (poze 18+)

Cine e tipa?
Holly Madison este fosta iubita a lui Hugh Hefner, Holly Madison, in varsta de 29 ani, care a renuntat sa mai apara in revista Playboy si isi doreste sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu iubitul sau.

Fostul iepuras se va muta la Las Vegas pentru a fi mai aproape de iluzionistul Criss Angel, nou partener al lui Holly. Hugh Hefner, in varsta de 82 ani, si Holly Madison au fost impreuna timp de sapte ani si s-au despartit vara trecuta. Hefner, taticul iepurasilor Playboy, a fost parasit de cea care ii era alaturi de cativa ani si care insemna mult pentru el. Diferenta de varsta nu a stat in calea fericirii celor doi. Motivul despartirii era oarecum evident: bossul Playboy nu a reusit sa o lase insarcinata si nici sa o ia de nevasta.

La noi inca o mai puteti vedea in serialul de mare succes in America: “The girl next door” care este difuzat de E! (eu il am pe Dolce).
Pozele sunt putine cu ea dezbracata, sper sa va placa:


Holly Madison in Playboy

You may also like...

1 Response

  1. Kendra Wilkinson says:

    sup yo im at ASU and i love my greek sisters, ill probably share this blog with my sorority sisters. We all adore Kendra Wilkinson… thats how we found your post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *