GSPTV – live si pe internet . Cateva solutii sigure pentru vizionarea in liniste a canalului de sport GSP

De cand au pus monopolul pe meciurile de fotbal cei de la Antene si RCS&RDS , romanii care nu sunt abonati la servicile operatorului de cablu RDS&RCS nu pot vedea meciurile Nationalei si din Liga 1.
De ceva timp au aparut fel si fel de solutii. Unele sunt gratis , iar altele pe bani (vezi situl oficial al GSPului).
Eu insa, voi vorbi de cele gratis.

Prima varianta este utilizarea unui program profesional , iar primul care imi vine in mine este Readon TV Movie Radio Player.

Programul este simplu de utilizat si este GRATUIT. Iar ca sa nu va pierdeti prin numeroasele posturi de televiziune si radio pe care le ofera, el are si o sectiune numita Live Sports actualizata zilnic, prin intermediul careia puteti urmari meciurile transmise de GSPTV.
gsptv live online readon ozi

Puteti downloada de aici acest player >>> Readon TV/Movie/Radio Player
De asemenea ca sa fiti siguri ca vad merg toate programele si nu aveti probleme cu imaginea , va recomand sa instalati Sopfilter , un mic plugin pe care il gasiti in meniul Plugins.
Si cam asta fu tot. Vizionare placuta!!!

You may also like...

6 Responses

 1. adidas says:

  misto o sa l incerc si eu

 2. Nu te mai complica cu programe care nu iti trebuiesc. Singurul este SOPCAST ! Il instalezi si vezi toate meciurile pe http://gnttv.com 😉 Merge sigur.

 3. alina says:

  eu vad gsp-ul pe

  ********** http://gsp.tv-live.ro ***********

  …merge oglinda cu codecul lor…

 4. jeff-ady says:

  frate ma uit putin la tv si apare sa introduci parola :@

 5. Si pe siteul meu se poate vedea Digisport live

 1. 7 August 2009

  […] APASA AICI PENTRU CUM POTI VEDEA GSP TV GRATIS PE NETSingurul loc unde poti vedea GSP TV online (incluzand live streaming) este situl oficial – http://www.gsptv.ro.GSPTV.ro este unicul site din Romania care detine drepturile legale pentru a prezenta rezumate si meciuri de fotbal din Divizia A.Pentru a vedea meciuri sau rezumate accesati : http://www.gsptv.ro.Anunta pe: Written by admin in: Articole Informatii | Tags: Articole Informatii, fotbal divizia a in direct, gsp live, GSP TV, meciuri divizia a pe internet, tv show […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *