Fiul lui Tolea a ajuns la orfelinat de unde a fost luat de Magda Ciumac, ieri seara

Disparut fara urma, imediat dupa arestarea luptatorului K1, baietelul lui Tolea a fost recuperat, ieri, de Magda Ciumac de la un centru de plasament din sectorul 6 al Capitalei.
magda-ciumac-si-sasa
Sasa, care se afla impreuna cu tatal sau si iubita acestuia in momentul retinerii lui Tolea, a fost dat disparut, timp de aproape 24 de ore. Potrivit Magdei, copilul ar fi fost luat de Alina Rotaru, olteanca de 19 ani care pana marti seara i-a fost lui Sasa si bona, si mama. Dupa ce, marti noapte, Magda Ciumac a depus o reclamatie impotriva acesteia, acuzand-o de rapire, Sasa a “aparut” la o sectie de politie din Capitala. Ulterior, baietelul lui Tolea a fost dus la un centru de plasament, unde a fost ingrijit de asistentii sociali pana aseara.
Insotita de avocata, ieri, in jurul orei 18.00, Magda Ciumac s-a prezentat la autoritatea tutelara a sectorului 6 si si-a recuperat fiul pe care nu-l mai vazuse de mai mult timp.
Sotia lui Tolea a declarat ca va pleca la Brasov, unde va sta o perioada.
Sursa cancan.ro

You may also like...

1 Response

  1. I?ll immediately seize your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me know in order that I could subscribe. Thanks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *