Finala UEFA din 2012 va avea loc in Bucuresti

Comitetul Executiv al UEFA a hotarat, joi, la Nyon, in unanimitate, sa atribuie orasului Bucuresti si noului sau stadion “National” dreptul de a organiza finala UEFA Europa League, editia 2011-2012.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, membru in Comitetul Executiv al UEFA, considera ca este un moment important pentru FRF decizia forului european de a atribui Bucurestiului finala Europa Liga din 2012.
“E un moment deosebit de important pentru FRF si pentru fotbalul romanesc. Eforturile noastre au fost, iata, incununate de succes, dar este evident pentru toti, in primul rand pentru noi, ca trebuie sa ducem la bun sfarsit o sarcina pe cat de dificila, pe atat de onoranta. ┼×tim la ce ne-am inhamat si sunt convins ca, avand in continuare sprijinul Primariei Bucurestiului si cel al Guvernului Romaniei, precum si al celorlalte institutii implicate, finalizand lucrarile stadionului la termen, vom confirma standardele cerute de un asemenea eveniment, din care toata lumea va avea de castigat, si din punctul de vedere al imaginii, si din cel financiar”, a spus Mircea Sandu pentru site-ul oficial al FRF.
In cursa pentru finala Europa League 2012 au mai fost arenele “Auf Schalke” – Gelsenkirchen (Germania), “Lansdowne Road” – Dublin (Irlanda), “Emirates” – Londra (Anglia) si Montjuic – Barcelona (Spania).
sursa hotnews.ro

You may also like...

1 Response

  1. body armor says:

    Emmerich did it again. 2012 looks spectacular. I don’t think I can wait until it comes out. The trailor makes me druel. Finally we can get excited about a film release.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *